Hun er ambassadøren for dette franske motehuset

Caroline de Maigret (44) er modell, musiker og forfatter, og nå også ambassadør for dette eksklusive motehuset. Vi elsker kampanjebildene!

Publisert Sist oppdatert

Det er nemlig erke-Parisienne Caroline de Maigret som skal fronte pre-collection for ss20 for Chanel!

Sjefdesigner i Chanel, Virginie Viard, valgte Caroline til å være ambassadør og modell for det franske huset denne våren.

Foto: Chanel

Cool cat Caroline er modell, musiker og har også skrevet kultboka How to be Parisian, hvor hun gir sine beste mote-, interiør- og skjønnhetstips. Et av hennes beautytips er å kaste hårføneren! Rett og slett fordi franske kvinner sverger til å lufttørke håret sitt. Jepp – det er det som er den store hemmeligheten bak de franske lokkene.

Hun mener også at alle kvinner må ha en signaturduft, og at denne bør påføres i håret og bitte litt bak ørene. I tillegg har hun uttalt at det å ha accessories i håret som gøyale spenner eller hårbøyler etter at man er fylt 18 år, er et no-no for en ekte Parisienne!

Kolleksjonen fra Chanel har også en veldig Parisian silhuette.

Sjefdesigner Virginie ønsket en cool og chic vibe, og valgte å bruke materialer som mykner opp den maskuline og feminine looken, som er motehuset Chanel.

Materialer som tweed, skinn og silke, og sko som er lette å bevege seg i. Enten flate eller med en liten hæl.

Bildene til kampanjen er tatt av fotograf Leila Smara utenfor hovedkontoret til Chanel - 31 rue Cambon i Paris.

Med denne kolleksjonen gjenskaper Virginie Vard essensen av en Parisienne og hennes nonchalante eleganse.

Vi sier bare J'adore!

Powered by Labrador CMS