LUKE 12: En ny duft til jul

Dagens luke av ELLEs julekalender dufter av selve livet!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Hugo Boss.

I dagens luke tipser vi om en julegave som du både kan gi bort, og ønske deg selv.

Duften Alive fra Hugo Boss er av typen som får folk til å snu seg etter deg på gata. Det er en sånn type duft som gjør at andre kommer bort, og må spørre hvilken parfyme du bruker. Men det er også en duft med et inspirerende budskap!

Alive er utviklet som en hyllest til kvinner for å feire lykke, spontanitet, dedikasjon og fokus. Det er en feminin, oppløftende og moderne duft som oser av god energi. Alive er en daglig påminner på viktigheten av å leve livet fullt ut, og finne din egen vei.

Hugo Boss, Alive (50 ml), 855 kr

Duften finnes både i en Eau de Parfum og en Eau de Toilette. Den har oppløftende toppnoter av eple og plomme, og jasmin som hjertenote for å fremheve feminitet. Trenoter og vanilje skaper kontrast og tilfører duften trygghet og selvtillit.

Alive er derfor en perfekt julegave til kvinner som inspirerer deg, og som fortjener en duft som minner på viktigheten av å leve livet fullt ut – her og nå.

ELLES JULEKALENDER

I dagens luke av vår julekalender trekker vi tre heldige vinnere av duften Alive EDP (50 ml) fra Hugo Boss til en verdi av 855,-. Klikk her for å delta i konkurransen!

Powered by Labrador CMS