Dagens Craving: Shiseido Ultimune

Skru opp volumet på din hudpleie med Ultimune, du også!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Shiseido.

Det føles som om vi gikk fra sommer til høst på én dag, og mest av alt merkes det på huden. Derfor benytter vi oss av alle smarte triks og hacks for å geleide huden gjennom denne overgangsperioden. Det handler om ekstra pleie, ekstra fukt og smarte produkter.

Et av produktene huden virkelig setter pris på nå, er den re-lanserte versjonen av en av våre gamle favoritter, Shisedo Ultimune Power Infusing Concentrate.

Det som gjør dette produktet så spesielt, i tillegg til de botaniske ingrediensene, er at det er et såkalt concentrate. Det vil si at det ikke bare er effektivt i seg selv, men det byr også på det lille ekstra. Ultimune sørger for å beskytte og pleie huden, samtidig som det også vil sørge for at de andre produktene du påfører i etterkant vil optimaliseres. Du kan derfor bruke det sammen med andre serum, i en såkalt layering. Ikke minst er det fint å notere seg at Ultimune passer for alle aldre og hudtyper.

Ultimune skrur rett og slett opp nivået på hele hudpleierutinen et hakk. Det sørger for at alt du påfører av hudpleie etter Ultimune, fungerer enda bedre. Litt som krydder gjør for maten, eller favorittsangen din gjør med en fest! Er det rart vi craver dette super-produktet?

Shisedo, Ultimune Power Infusing Concentrate 3.0 50 ml, 1265 kr

Powered by Labrador CMS