Dette er framtidens hudpleie

Lancôme lanserer et serum for framtiden.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Lancôme.

Lancôme beveger seg inn i ny æra av effektiv anti-age hudpleie og lanserer Rénergie H.C.F. Triple Serum. Nå har Lancôme for aller første gang samlet hyaluronsyre, C-vitamin + niacinamide og ferulinsyre i et pleiende, trippel-dose, anti age-serum.

Disse tre aktive ingrediensene, som brukes av dermatologer, er svært effektive for å styrke huden lag for lag. I hudens første lag sørger serumet for økt fasthet og hudkvalitet, i andre lag reduseres rynker og i tredje lag reduseres pigmentflekker.

Ingrediensene huden din vil elske

Kjenner du til disse ingrediensene? Vel, huden din kommer til å elske dem.

Hyaluronsyre

Neste generasjons hyaluronsyre har mindre molekyler som bidrar til at fukten varer 13x lengre sammenlignet med tradisjonelt hydrolysert hyalouronsyre.

C-vitamin + Niacinamid

En unik blanding av c-vitamin derivat (3-0-Etyl-askorbinsyra) og niacinamid (vitamin B3). Disse ingrediensene er kjent for sine anti age kvaliteter og hudforbedrende egenskaper.

Ferulinsyre

En ren antioksidant kjent for å nøytralisere skader fra frie radikaler som fremskynder hudens aldringsprosess. Ferulinsyre forbedrer også hudkvaliteten og hjelper til med å oppnå avanserte antiage-resultater.

LANCÔME, RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM 50ML, 1400,-

Powered by Labrador CMS