Skjønnhetspraten med Kate Moss

Kate Moss skjønnhetsrutine

Supermodellen deler sine hudpleiehemmeligheter og hva hun alltid har med seg i håndveska.

Publisert Sist oppdatert

Kate Moss – rutiner, skjønnhet og velvære

Supermodellen og moteikonet (46) om å dele hudpleie med datteren og hvorfor hun har med seg en jade-rulle hvor enn hun går. Her deler Kate Moss sin hverdagsrutine, sine skjønnhetsfavoritter og vanene hun sverger til.

Foto: Getty Images

Jeg hopper til sengs ... Rundt klokka elleve, og ser Netflix til jeg sovner. Jeg er akkurat ferdig med serien Sex Education – den er så morsom. Jeg våkner ... Klokka åtte. Jeg blir litt groggy om ettermiddagen hvis jeg ikke får åtte timers søvn. Det første jeg inntar om morgenen er ... Et glass med varmt vann og sitron. Jeg prøver å drikke det før jeg lager meg en kaffe.
Sminkerutinen min ... Har en tendens til å bestå av litt hudsminke, så bronzer, litt leppestift fra Decorté, som jeg bruker som en stain, før jeg avslutter med å bøye vippene med vippetang. Treningsrutinen min ... Begynner med yoga om morgenen: Instruktøren min kommer hjem til meg. Jeg har også en mini-gym med en Peloton-sykkel, som jeg ikke bruker så ofte ... Den er ganske hardcore, men broren min elsker den! Min dårligste skjønnhetsvane ... Er å glemme å fjerne sminken når jeg er trøtt. Jeg hater hvordan det føles om morgenen. YÙ Jade Face Roller fra skinlove.no, kr 399. Det siste skjønnhetsproduktet jeg kjøpte ... Var en jade-rulle. Jeg elsker å bruke den under øynene; den glatter på en måte ut huden. Jeg har alltid med meg en i veska, og når jeg kjeder meg begynner jeg bare å rulle! Kjøleskapet mitt er alltid fullt av ... Masse stangselleri. Jeg lager sellerijuice til alle hjemme hver morgen. AQ Meliority Intensive Regenerating Cream fra Decorté, kr 11 250. Kate Moss er kampanjemodell for Decorté Beauty. Min viktigste skjønnhetsoppdagelse er ... AQ Meliority Cream fra Decorté. Den er fet, men trekker umiddelbart inn i huden, og gir den en nydelig fløyelsaktig finish. Min hverdagsrutine er ... Veldig enkel. Jeg bare vasker ansiktet og smører på en krem. Men når jeg er på ferie og har bedre tid, kjører jeg på med mange produkter! Datteren min og jeg har spakvelder sammen, hvor vi bruker masse masker og serumer. Det sprøeste jeg har gjort for skjønnheten er ... Å farge håret mitt rosa. Det var bare for en uke, men da jeg skulle farge det tilbake, falt håret mitt av og jeg måtte klippe det helt kort. Min meste ekstravagante vane er ... Massasjer og hudbehandlinger. Jeg får behandlerne til å komme hjem til meg. Når jeg er stressa ... Gjør jeg yoga. Det hjelper meg til å konsentrere meg om det som skjer der og da. La Roche-Posay Anthelios Ultra solkrem SPF 50+, kr 270 for 50 ml Min skjønnhetshemmelighet er ... Solkrem! Jeg elsker Anthelios Fluid SPF50+ fra La Roche-Posay fordi den fungerer så fint under sminke. Det beste beauty-rådet jeg har fått er ... Å finne en leppestift som også kan brukes som rouge. Jeg pleier ofte å bruke litt som øyenskygge også. Den siste behandlingen jeg tok ... Var en brasiliansk lymfedrenerende massasje. Den var helt vill. Jeg aner ikke hva hun gjorde, men jeg følte meg som en ny kvinne da jeg var ferdig.
Powered by Labrador CMS