Vi elsker hudpleieproduktene fra REN Clean Skincare

Shop Jennys REN-favoritter på Blush.no!

Publisert Sist oppdatert

RENxJenny Skavlan: Jenny Skavlan er offisiell ambassadør for REN Clean Skincare i Norge. Det var ikke bare REN som valgte Jenny Skavlan. REN var også et naturlig valg for Jenny.

– Det er flere år siden jeg tok det beste valget for huden min. REN gir meg sunn hud med god samvittighet, sier Jenny Skavlan om produktene fra REN Clean Skincare, som du finner på Blush.no!

Psst! Blush.no kan du klikke hjem dine favorittprodukter og få de hjem på døra med Porterbuddy samme kveld ved bestilling før kl 12. Og ved bestilling på ettermiddagen/kvelden får du varene levert neste dag. Raskere blir det ikke

Clean to skin. Clean to planet.

Du får tak i alle REN Clean Skincare produktene hos Blush.no, som også setter bærekraft høyt på agendaen.

Visste du at REN er første premium hudpleiemerke til å bruke resirkulert havplast i emballasjen til Atlantic Kelp Body Wash og Body Cream? Bio-aktivene i REN gir skånsom stimulering av hudens egne prosesser, formulert med rene og pleiende ingredienser tilpasset hver hudtype. God hudpleie skal for REN være nytelsesrik og naturen ga merket nøkkelen til å skape en ny retning innen hudpleie. Opphavet gjorde det naturlig for REN å tenke større tanker om bærekraft helt i fra begynnelsen.

Blush.no ønsker å ta sin andel av ansvaret og bidra til å løse bærekraftutfordringene vi står ovenfor. De jobber aktivt med hele verdikjeden for å minimere miljøfotavtrykk og tilbyr et bredt sortiment innen naturlige, økologiske og bærekraftige produkter.

Blush.no støtter WWF i deres arbeid for å stoppe forsøpling og redde livet i havet, og har allerede støttet med over 1,2 millioner kroner!

RENxJenny Skavlan

Få hud som gløder med Ren x Jenny Skavlan: Jenny Skavlan har plukket ut sine hudpleiefavoritter fra REN Clean Skincare. La deg inspirere og finn dine egne favoritter! Evercalm Gentle Cleansing Gel Denne ansiktsrensen bruker jeg hver dag! Den er oppfriskende og renser skånsomt uten å tørke ut eller irritere selv en sensitiv hud. Ready Steady Glow Daily AHA Tonic Jeg avslutter renserutinen min med denne toneren, som eksfolierer og lysner hudtonen din. Et par pump på en bomullspad sveipes over ansikt og hals, og du vil både se og føle at huden får en fantastisk glød. Radiance Glow Daily Vitamin C Gel Cream Min daglige fuktighetskrem! Dette er en lett gelcream som gir masse fukt og glød. Masseres inn på nyrenset ansikt og hals, etter evt. serum. Evercalm Overnight Recovery Balm Dette er min nattkremfavoritt! Den er silkemyk, full av næring og tilfører i tillegg masse fukt til huden. Varm en liten mengde mellom fingertuppene og massér inn! Vita Mineral Active 7 Eye Gel En drenerende, fuktgivende og avkjølende øyekrem. Perfekt på hovne, trette øyne. Klappes lett på øyet, også over øyet for maks fuktighet. Perfect Canvas Clean Primer Avslutter alltid med dette serumet! En silikonfri primer med pleiende og nærende egenskaper. Jeg bruker den også før solkrem som beskyttelse mot solkviser. Har du fått med deg høstens snakkisprodukt og nyhet i glød-serien? Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream - En rik og fyldig nattkrem som gir glød. Det er klinisk bevist at denne nattkremen reduserer synlighet av mørke flekker/pigmentering i løpet av 7 dager. Nattkremen gir masse fukt, fylde og booster glød og spenst til huden. Shop Jennys REN favoritter og alle andre produkter fra REN Clean Skincare på Blush.no!
Powered by Labrador CMS