Camillas beauty-rutine

Hun er kjent for glødende fresh hud og dette er triksene vakre Camilla Abry sverger til!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab

Du har kanskje fått med deg alt snakket rundt kollagen? Stoffet kroppen produserer selv, men som minker gradvis i produksjon etter fylte 25 år. Proteinet som du finner i huden, ben og sener og som er en av hudens viktigste byggeklosser, og et viktig element for å holde huden fuktig, fast og jevn.

The Solution fra Oslo Skin Lab

The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab® er et kollagenpulver, helt uten smak og tilsetningsstoffer.

Dette kosttilskuddet kan fint blandes i valgfri mat eller drikke og det smaker ingenting. Daglig inntak av kollagenpulveret har gjennom solide studier vist seg å kunne øke hudens elastisitet, redusere fine linjer, rynker, forebygge aldringstegn og hjelpe til med cellulitter! Du kan lese mer om studiene her.

Med andre ord; en sunn hack som alle bør ha i hverdagsrutinen sin!

Det å starte dagen med fokus på seg selv er noe vi elsker, og beauty hackene vi sverger til er gode sunne hverdagsvaner, som sitronvannet vi drikker hver morgen, vår daglig dose avokado og fettsyrer og en liten pose med kollagenpulver i appelsinjuicen – akkurat som den vakre motepersonligheten Camilla Abry.

Vi ønsker hud som ikke bare ser sunn ut eller som må bli sminket sunn, men hud som gløder fra innsiden, som er proppfull av næring og fukt, med mindre linjer og mer fasthet!

– Ekte skjønnhet, med andre ord.

Camillas Beauty Hack

Den superfreshe influenseren og motepersonligheten Camilla Abry er kjent for glødende vakker hud og hun har avslørt til ELLE at hun har «stepped up her skin game» den siste tiden.

Hun har gode hudpleierutiner hjemme og regelmessige ansiktsbehandlinger på klinikk, men i tillegg har hun nå satt fokus på å pleie huden innenifra.

Camilla sverger til The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab® og blander det inn i et glass vann på morgenen eller i appelsinjuicen hun drikker til lunch.

«Etter bare noen uker med kollagenpulveret ser jeg stor forandring, jeg har allerede fått mer glød.»

Camilla nyter sin appelsinjuice med en liten kollagenhack i! Den perfekte beauty lunchen...

En gladnyhet

Har du ikke testet ut The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab® før?

Nå får du 50 prosent rabatt ved din første bestilling ved å klikke her!

Gå en fresh høst i møte med noen gode og sunne rutiner – fresh og glødende hud er bare noen slurker unna!

Powered by Labrador CMS