7 trendy hoteller i Paris

De hotteste hotellene for en weekend-get-away!

Publisert Sist oppdatert

Fine hotell Paris: Er Paris ditt neste reisemål? Hvorfor ikke kombinere verdens mest romantiske by med et trendy hotell? Vi har samlet syv hoteller vi gjerne skulle bodd på neste gang vi er i Paris. Og felles for de alle? De er så lekkert innredet at det er som å vandre rett inn i et interiørmagasin.

Fine hotell Paris: 7 trendy hoteller

1.Le Roch Hotel & Spa:

Foto: Le Roch.

Den stilrene bygningen er designet av Sarah Lavoine. Hotellet rommer 37 rom og suiter, sistnevnte har også private hamambad på rommet. Fløyelsbekledde møbler, store vinduer og et imponerende vakkert lysinnslipp gjør opplevelsen komplett.

2.Hotel Providence:

Foto: Providence.

På Hotel Providence er hver eneste detalj nøye utvalgt av interiørstylist Pierre Moussié, den kreative hjernen bak flere omtalte bistroer i Paris, som Le Floréal og Chez Jeannette. Hotellet har 18 rom som hver innehar en så lekker stil at gjester kan ha vanskeligheter for å forlate rommet.

3. Hotel Plaza Athenée

Foto: Plaza Athenée.

Hotel Plaza Athenée har en av byens mest fasjonable adresser med butikker som Dior, Chanel og Louis Vuitton som nabo. Fra noen av rommene har man utsikt til Eiffeltårnet og på rom 888 finnes ikke bare et panoramavindu men også et teleskop man kan bruke for å se på tårnet.

4. Hotel Particulier Montmartre

Foto: Hotel Particuliere Montmartre.

En gjemt perle av et hotell med en historisk og eksklusiv følelse. Hotellet var tidligere et privat hjem for familen Hermès og Rothschild, noe som merkes på de sjarmerende rommene. De fem ulike suitene har vidt forskjellige stiler, noe som kan være bra å vite før man booker.

5. Hotel Panache

Foto: Hotel Panache.

Personene bak interiøret på Hotel Panache er Dorothée Meilichzon og Adrien Gloaguen, to unge stylister som spåes en stor suksess innen interiørbransjen i Paris. Hotellet har en moderne stil, med smarte detaljer, interessante mønstre og spenstige fargevalg.

6. Sofitel Paris le Faubourg

Foto: Sofitel Paris Le Faubourge.

Hotellet ligger i en rolig gate bare noen minutters avstand fra Tuilerie-parken, Louvre-museet og Champs-Élysées. Hotellets offentlige områder som lobbyen, restauranten, bakhagen og biblioteket er designet av Didier Gomez. De 147 rommene har nylig blitt renovert av samme designer.

7. Le Meurice

Foto: Le Meurice.

Hotellet har 160 rom der suitene er større enn de fleste leilighetene i Paris. De kommer også med stort walk-in-closet for den som ønsker det. Kunstneren Salvador Dali bodde ofte her med sine to katter. Tydeligvis har hans vane for å ta med seg husdyr gjort at firbente gjester er mer enn velkomne på hotellet, og kan taes hånd om av hotellets personale.

KILDE: ELLE.se

Powered by Labrador CMS