Ukens ønskeliste

Foto: Imaxtree og produsentene

Denne uken har vi en lekker strikkegenser, veske fra Saint Laurent og treningssett fra Anine Bing på ønskelisten!

Publisert Sist oppdatert

God mandag, alle sammen!

Denne uken er det duket for Paris Fashion Week – og vi er så spente. Vi vil selvfølgelig oppdatere dere gjennom uken på elle.no og Instagram, ved å dele både høydepunkter og våre favoritter – så følg med.

Nå kommer høstværet til hovedstaden for fullt og er det ett plagg som tilhører høsten for min del er det jeansen. Jeans er så allsidig og jeg elsker å style dem til gensere som popper, men også til pologensere stylet til loafers og en blazer, for en mer low key-look.

Garderobefavoritten pologenser, eller turtleneck, er så fresht å style under blazere og til en high waisted-jeans, med et sort belte til – alltid en look som passer i hverdagen. Vi spottet selvfølgelig Nadine Leopold i bildegalleriet fra moteuken i London, og vi vil style pologenseren akkurat slik.

Foto: Imaxtree

Denne uken vil vi holde varmen i deilig strikk å style en jeans til en grønn strikkegenser fra Isabel Marant, veske fra Saint Laurent og høstens must have – støvletter.

Trenger du litt ekstra treningsmotivasjon denne uken har vi funnet et perfekt treningssett fra Anine Bing, som vi gjerne gir en plass i treningsgarderoben – denne uken vil vi holde oss i form – sett deg et mål og få til en treningsøkt du også!

Ukens ønskeliste

Strikkegenser fra Isabel Marant/Net a porter, kr 9317.

Jeans fra Agolde/Net a porter, kr 3292.

Veske fra Saint Laurent/Net a porter, kr 18 830.

Armbånd fra Anni Lu, kr 399 (annonse).

Støvletter fra Alohas, kr 2199 (annonse).

Svart T-skjorte fra & Other Stories, kr 250 (annonse).

Oversized blazer fra H&M, kr 499 (annonse).

Turtleneck fra Creative Collective, kr 1299 (annonse).

Sports-BH fra Anine Bing, kr 799 (annonse).

Tights fra Anine Bing, kr 1299 (annonse).

Powered by Labrador CMS