mote

10 statementplagg som hever ethvert antrekk

Fine rosetter og brosjer gjør mye med et antrekk!

Et hot stylingtips hvis du ikke vet hva du skal ha på deg – gå for en detalj som synes! 

Publisert

Det er fashion month, noe som betyr at Instagram-feeden vår er proppfull av "over the top" antrekk fra moteukene i Paris, Milano og New York. Men hvorfor har det seg at alle de som deltar på fashion week ser så flawless og eksklusive ut? Jo, de tør å gå med antrekkene som er litt ekstra, og det er ikke så mye som skal til.  

En liten detalj ved antrekket ditt, et statementplagg eller iøynefallende accessoirer kan gjøre hele forskjellen. Være seg en body med rysjer eller en hårbøyle med strass, det skal ikke så mye mer til for å se mer pyntet og eksklusiv ut! Det er egentlig veldig enkelt. Vi viser deg hvordan her. 

10 statementplagg som hever antrekket

Body fra Zara, kr 299. 

Denne fine saken her til jeans, en sort blazer og høye hæler!!!

Blomsterspenne- og brosje fra Lindex, kr 99 (annonse). 

Fest en rosettbrosje på blazeren, kåpen din eller som pynt i halsen for en liten detalj som fort blir lagt merke til. 

Strukturvevd gråmelert jakke fra H&M, kr 899 (annonse). 

Denne jakken oser av Paris-chic! Style med f eks skinnbukser og en hvit t-skjorte eller sorte jeans og en sort pologenser. 

Øredobber fra Pearl Octopuss.y, kr 1899 (annonse). 

Disse statementøredobbene fra det norske smykkemerket Pearl Octopuss.y er en favoritt på ELLE-kontoret. Skal vi på after work eller et arrangement, så føler man seg straks mye mer pyntet med disse i ørene. Funker for å pimpe opp en strikkegenser på jobb også!

Chiffon top fra & Other Stories, kr 890 (annonse). 

Skal du drikke cocktails med noen venninner eller på konsert og vil føle deg litt fin, kan denne toppen gjøre underverker med antrekket. Sleng den over et par slitte jeans og style med skinnjakke, eller ta den over en hvit skjorte til et par dressbukser for en pen men fresh look. 

Scrunchie fra ARKET, kr 190 (annonse). 

Noen ganger er det ikke mer som skal til enn en scrunchie i håret for å både føle seg finere og se kulere ut! 

Metalliske sølvbukser fra Mango, kr 699.

Alt som er metallisk er super hot denne høsten, og et par sølvbukser er så kult å style til en enkel strikkegenser eller til bare en sort topp. 

Hårspenne fra Monki, kr 129 (annonse).

En sløyfe i håret er en chic trend som fort gjør antrekket mer spennende! 

Cardigan fra Janka Polliani x Pierre Robert, kr 1499 (annonse).

En cardigan kan gjøre mye med et antrekk – denne rosa strikkejakken med gullknapper og  skulderputer er et skikkelig blikkfang og perfekt å slenge over skuldrene på vei til jobb eller style til en sort lang silkekjole med bikerboots til. 

Se hele kolleksjonen til Janka Polliani x Pierre Robert her! 

Jeans med strass fra Gina Tricot, kr 600 (annonse). 

Et par statement jeans med strass er en så kul detalj, perfekt å bruke både på jobb og til fest. Fint å style med en grå strikkegenser eller med en tubetopp og en jakke over. 

Powered by Labrador CMS