Det er på tide å finne frem vesten

Foto: Instagram/@camillecharriere og @fannyekstrand

8 strikkede vester vi ønsker oss nå.

Publisert Sist oppdatert

Vest: Denne høsten er vesten igjen noe av det hotteste du kan gå med. Vi gleder oss til å style den over en skjorte eller kjole, eller for seg selv med belte i livet.

I år kan vesten være alt fra oversized til stram og cropped, i ribbestrikk, sterke farger, med mønster eller i jordtoner som beige eller brun – alt er lov!

Hvis du går for en mønstret variant, er det også veldig kult å kjøre mixed prints. Style med en bluse i en annen farge eller print for en chic effekt ala Saint Laurent.

Vest - slik får du stilen:

Flere av de store motehusene viste strikket vest på catwalken under sine AW21-visninger. Proenza Schouler, Staud og Valentino viste alle vester, i tillegg til COS – som også kommer med flere varianter utover sesongen (blant annet den som Camilla Charriere har – se lenger ned i saken).

COS FW21

Proenza Schouler FW21

Staud FW21

Valentino FW21

Den strikkede vesten ble også vist på catwalken i fjor. Motehus som Chloé og Lacoste viste vester i ulike varianter og farger, som vi definitivt skal ta med oss inspirasjon fra inn i en ny vinter-sesong.

Det er så kult å style vesten med enten en skjorte eller polotrøye under – og rock den gjerne opp med masse gullsmykker og ringer i ørene!

Influencerne er ofte først ute når det gjelder trender, og vi har spottet flere strikkede vester på noen av de allerede.

Influencer Camille Charriere har her på seg en strikket vest fra COS – denne kommer snart i butikk!

Blogger og influencer, Nanda Weskott, har stylet vesten over en lang kjole. Style med chunky boots, og når det blir litt kaldere – style på akkurat samme måte med strømpebukse under.

Shop våre favoritter:

Fra Monki, kr 600 (annonse). Tips: denne er nå på 50 %.

Fra Saint Laurent/Net-a-porter.com, ca. kr 7061

Fra &Other Stories, kr 690 (annonse).

Fra Lindex, kr 299.

Fra Ganni, kr 1699 (annonse).

Fra Arket, kr 690 (annonse).

Fra COS, kr 690 (annose).

Fra Ganni/Moniker, kr 1999.

Powered by Labrador CMS