Dette kommer på Netflix i oktober

Her er seriene og filmene vi gleder oss til å se den neste måneden.

Publisert Sist oppdatert

Netflix oktober 2019: Trenger du noe bra å se på? Dette kommer på Netflix i oktober!

Nye serier på Netflix i oktober

Rhythm + Flow

Sesong 1

I denne realityserien møter vi artistene Cardi B, Chance the Rapper og T.I., som er på utkikk etter den neste store hiphop-stjernen.

Premiere: 9. oktober

Riverdale

Sesong 4

Nå er sesong 4 av denne amerikanske ungdomsserien snart tilgjengelig på Netflix. Serien handler om det fiktive stedet Riverdale, hvor intriger, sex og romantikk er del av handlingen.

Premiere: 10. oktober

Living with Yourself

Sesong 1

Dramaserie om en mann som hverken har dreisen på livet eller kjærligheten - frem til han gjennomgår en mystisk behandling og oppdager at han har blitt byttet ut med en bedre versjon av seg selv.

Premiere: 18. oktober

Daybreak

Sesong 1

En spenningsserie med humoristiske innslag. Serien handler om en utfryst tenåring som leter etter sin fortapte kjærlighet i en postapokalyptisk verden full av zombier og skumle vesener.

Premiere: 24. oktober

The Kominsky Method

Sesong 2

Denne Golden Globe-vinnende dramaserien om skuespiller-coachen Sandy Kaminsky og hans venn Norman Newlander er tilbake. Sammen holde de hverandre i godt humør og diskuterer fordelene og ulempene ved å bli gammel.

Premiere: 26. oktober

Prank Encounters

Sesong 1

En nervepirrende og humoristisk skjult kamera-serie hvor vanlige mennesker spiller uvitende hovedrollen i sin egen skrekkfilm. Serien ledes av skuespilleren Gaten Matarazzo fra Stranger Things.

Premiere: 25. oktober

Nye filmer på Netflix i oktober

A Star Is Born

Endelig er denne romantiske musikalen med Lady Gaga og Bradley Cooper tilgjengelig på Netflix. Har du ikke sett den, har du virkelig noe å glede deg til. Og har du sett den, ja så har du nok ikke noe i mot å se den på nytt. Beste filmen ever!

Premiere: 1. oktober

I Love You

Svensk komedie fra 2016 med Björn Kjellman og Christine Meltzer i hovedrollene. Handler om hvordan karakteren Marianne er lei av sitt ensformige liv uten spenning og bestemmer seg for å skilles fra mannen sin - som blir helt tatt på sengen.

Premiere: 1. oktober

Nikki Glaser: Bangin’

Stand-up med Nikki Glaser – som uten å blunke avslører alt om sex, edruelighet og sine egne komplekser.

Premiere: 1. oktober

Deon Cole: Cole Hearted

Stand-up med Deon Cole – som på en treffsikker måte deler sine tanker rundt humor.

Premiere: 8. oktober

In the Tall Grass

Skrekkfilm basert på en kortroman av Stephen King og Joe Hill. Handler om hvordan to søsken begir seg ut på en stor gresslette for å hjelpe en liten gutt - men som får vanskeligheter for å komme seg ut igjen.

Premiere: 4. oktober

Crazy Rich Asians

Romantisk komedie. Rachel og Nick besøker Singapore for å gå i et bryllup. I Singapore finner Rachel ut at Nick har skjult visse ting ved livet sitt...

Premiere: 8. oktober

El Camino: A Breaking Bad Movie

Seks år har gått siden siste avsnittet av Breaking bad – og filmen El Camino: A Breaking Bad Movie fortsetter der serien sluttet og skildrer blant annet hva som skjedde ed Jesse Pinkman, og politets jakt på han.

Premiere: 11. oktober

Fractured

En thriller som handler om en mann i panikk som søker etter sin forsvunnede hustru og datter. Han er overbevist om at sykehuset skjuler noe for han.

Premiere: 11. oktober

Aquaman

En superheltfilm som handler om Arthur Curry, den rettmessige tronarvingen til kongeriket Atlantis. I et forsøk på å stoppe en krig mellom hav og land må Arthur begi seg ut på sitt livs eventyr.

Premiere: 15. oktober

Eli

Skrekkfilm om en liten gutt som behandles for en sjelden sykdom på en klinikk, som plutselig forvandles til et fengsel uten noen vei ut.

Premiere: 18. oktober

The Laundromat

Virkelighetsbasert dramafilm om en enke, spilt av Meryl Streep, som finner ut av et forsikringsbedrageri som kan få hele det globale finanssystemet til å eksplodere.

Premiere: 18. oktober

United 93

Historien om passasjerene, besetningen og pilotene ombord på United Airlines Flight 93, det fjerde kaprede flyet under terrorangrepet 11. September 2001.

Premiere: 23. oktober

Dolemite Is My Name

Virkelighetsbasert dramafilm om kunstneren Rudy Ray Moore, som når han ble fryst ut av Hollywood fortsetter å skape på egen hånd og produserer filmen Dolemite.

Premiere: 25. oktober

Rattlesnake

Thriller om en mystisk ukjent som redder et barns liv - og som tvinger barnets mor til å betale en høy pris for å få igjen barnet sitt.

Premiere: 25. oktober

The Mule

Krimdrama om en ensom mann i 80-årene som får i oppdrag å levere en pakke - som viser seg å inneholde narkotika.

Premiere: 29. oktober

Kilde: elle.se

Powered by Labrador CMS