23 Shopping-tips fra Moniker

Dette er ELLE's høstfavoritter fra Moniker.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Moniker.

Vi har akkurat tatt våre første steg inn i en ny sesong, og har allerede planlagt flere av sesongens kjøp. Hvilke nøkkelplagg savner vi garderoben og hva man skal ønske seg?

Vi har tatt turen innom en av våre favorittbutikker – en motedestinasjonen i Oslo og et skikkelig shoppingmekka av en koseptbutikk midt på Valkyrien – Moniker. Her bugner det av it-pieces som fjærkjoler fra Attico og sexy minikjoler fra kjendisenes favorittmerker som Magda Butrym og Alessandra Rich. Men du finner også klassiske garderobefavoritter fra merker som Toteme, Ganni, Isabel Marant, Vince, Loulou Studio, Ulla Johnson, Envelope 1976, Camilla Pihl Wear og mange mange flere.

Dette er ELLE's høstfavoritter, som vi vil sikre oss fra hos Moniker denne sesongen.

Stripete gensere får vi aldri nok av, og denne klassiske fra Toteme er en skikkelig favoritt. Vi ELLEsker den høyde halsen og en oversized fit som denne.

Høyhalset genser fra Toteme, kr 5199

Bukse fra Rohe, kr 3299

ELLEs moteredaktør, Caroline, stylet den stripete genseren med disse superkule buksene fra Rohe. Disse kan styles opp med en feminin topp til fest, og med strikkegenser til hverdags.

Får man noen gang nok av strikkekjoler? De er både behagelige samtidig som man ser veldig velkledd ut. Stylet med alt fra grove boots og belte i midjen, joggesko for en sporty look, eller boots og lekre punps for en mer pyntet look. Sleng på noen øredobber i strass og du er klar for fest!

Nydelig strikkekjole fra Envelope 1976, kr 4499

Jakke fra Envelope 1976, kr 19.999

Drømmejakken over alle drømmejakker denne sesongen er sauseskinnjakken fra Envelope 1976!

Boots fra Ganni, kr 3799

Chelsea-boots er noe av hotteste du kan ha på beina denne høsten, og disse vil vi bruke med alt fra jeans til fine drakter med tette svarte strømper til...

Vi har også fått totalt hang up på tights igjen. Moniker har fått inn body-linjen til Victoria Beckham og her bugner det av kroppsnære og klassiske plagg, i et meget meget flatterende materiale.

Vi snakker hold-in gone fashion! Stylet med alt fra blazer til fine bluser gir dette hverdagsantrekket og party-looken en liten oppdatering denne høsten. Her har Caroline stylet en Victoria Beckham Body leggings med en oversized blazer fra Loulou.

Tights med splitt nederst fra Victoria Beckham Body, kr 4099

Leggings fra Andamane, kr 1799

Blazer fra LouLou Studio, kr 4499

Clutch fra Victoria Beckham, kr 10.999

Denne eplegrønne clutchen gir antrekket det lille ekstra...

Klassiske kjøp som varer sesong etter sesong, det elsker vi. Som en nydelig kåpe du kan ta frem år etter år, de perfekte jeansene og en klassisk veske.

Her med en Isabel Marant jakke, jeans fra Toteme og veske fra Mulberry har du et tidløst, men trendy antrekk.

Cropped Kick Denim fra Toteme, kr 2599

Disse svarte jeansene er så fine!

Kåpe fra Ganni, kr 4699

Veske fra Mulberry, kr 17.749

Eller hva med denne jakken fra Isabel Marant over minikjoler på fest? Og til alt fra dressbukser til skinnbukser til hverdags. Det stramme snittet og skulderputene løfter ethvert antrekk og gir det ekstra egde!

Jakke fra Isabel Marant, kr 14.699

Hva med å investere i en tomatrød og supersexy strikkekjole? Denne fra Magda Butrym tikker av på alle bokser da den kan brukes så godt som hele året. Den er perfekt til alt fra en fin jobblunsj, til datenight, for ikke å snakke om julesesongen!

Denne kjolen vil bli en sikker redning når kleskrisa rammer...

Kjole fra Magda Butrym, kr 19.499

Superfine pumps med snøring fra Attico, kr 6599

Den lille drakten er fremdeles veldig aktuell i trendbildet, og vi elsker det, da de lett kan brukes både til jobb og til fest. Stylet med flate grove sko på dagen og med sexy pumps på kvelden. Du kan også bruke skjørtet og jakken separat. Et must i høstgardroben!

Med en enkel topp under og superfine pumps fra Attico.

Jakke fra Alessandra Rich, kr 16.999

Dressjakken kan også brukes separat til jeans eller over en fin kjole..

Dressjakke fra Ganni, kr 3499

Skjørt fra Ganni, kr 1995

Prikker er trendy denne sesongen, samtidig som det er en garderobeklassiker. Denne kjolen med skulderputer har alt vi ønsker oss av en partykjole.

Kjole fra Alessandra Rich, kr 15.899

Øredobber fra Moniker, kr 899

Powered by Labrador CMS