Dette er de største trendene denne høsten!

Dette er hva vi vil investere i akkurat nå...

Publisert Sist oppdatert

NAKD høsttrender: Annonse - I samarbeid med NA-KD.com har ELLE plukket ut de største trendene fra den siste høstkolleksjonen - Og det er så mye fint!

Denne høsten handler det om å kle seg elegant med en tvist. Blazeren er noe av det hotteste du kan gå med; i tillegg til brente toner, beige og minimalistiske plagg som dressbuksa og den enkle hvite skjorta. Leopard er fremdeles hot og kardiganen har kommet tilbake i motebildet.

For høsten 2019 bør du derfor investere i de mer klassiske plaggene som en rutete frakk, den perfekte sorte blazeren, masse gullsmykker og enkle store ullgensere.

Hos NA-KD har du mulighet for å shoppe trendy plagg til en billig penge og det er det mote er for oss i ELLE. Vi elsker å kombinere dyre designervesker med trendplagg som ikke nødvendigvis koster skjorta. Under har vi samlet de plaggene vi ønsker å investere i denne høsten.

NA-KD høsttrender -Våre favoritter:

Den perfekte blazerkjolen, kombiner den med et par høye boots og en lekker veske og du er klar for fest.

Silkeskjørtet er supertrendy i høst, style det med en enkel hvit topp og en lekker rutete dressjakke.

Vi har dilla på beige denne høsten og dette lekre og elegante beige antrekket er helt perfekt! En bluse og matchende dressbukser passer til både hverdag og fest.

Vi gleder oss til å kunne ta på oss chunky strikkegensere igjen. Til høsten kommer det mange brente toner og denne auberginefargede strikkegenseren er så fin til et par hvite jeans eller over et fotsid skjørt eller kjole.

Håraccessoirer er trendy som aldri før. Nå skal man ha alt fra spenner og klyper til skjerf i håret. Leopard går dessuten aldri av moten for oss i ELLE-redaksjonen. Denne har vi lyst til å ha i håret i høst.

Og mens vi snakker om leopard.. Denne blusen har vi lyst til å style til et par skinnbukser i eller til en dressbukse som vist over her.

Akkurat sånn vil vi gå nå! Med en enkel lekker bluse oppi den perfekte jeansen..

Den perfekte blazeren med pinstripes. Denne vil vi style med en frekk topp/body og jeans.

Den perfekte cardiganen! Alle bør virkelig investere i en cardigan denne høsten...

Denne ullfrakken er så klassisk og stilren at den passer til absolutt alt!

Psst! Ved å bruke koden ELLE20, får du 20 % rabatt på alle ELLE-loves plaggene.

Powered by Labrador CMS