Høsttrend: Crop Top

Trodde du at du skulle pakke ned magetoppen? Oh no – den skal bli med inn i høstgarderoben.

Publisert Sist oppdatert

Magetopp: Da magetoppen kom tilbake fra 90-tallet og inn i motebildet igjen, var det mange som rynket på nesen, men dette er en trend som er kommet for å bli (enn så lenge) og vi vil style magetoppen som disse supermodellene.

Under moteuken i Paris er alle de største toppmodellene på plass i byen, og vi blir alltid like inspirert av å se hvordan de styler seg selv.

En ting de alle hadde til felles var: magetoppen!

Slik styler du magetoppen

Lyse high waist jeans, kort tubetopp og en lekker tweed-jakke fra Chanel over – dette er en stilsikker vinner og en perfekt helgelook hvis du skal på date!

Extra large tilbehør er stort denne høsten, så sleng et massivt halskjede i gull eller sølv rundt halsen for en siste finish.

Under gårsdagens visninger i Paris gikk supermodellen Alessandra Ambrosio for en look bestående av en magekort dressjakke og bukser med et høyt liv. Denne blazeren kan kanskje inspirere til helgens DIY prosjekt?

Noen ganger er det enkle også det beste, som her ved å knyte en svart T-skjorte sammen foran på magen.

Her ser du også lyse bukser fra Isabel Marant og svarte drømmeboots i skinn fra samme merke.

Bare sleng over en ullkåpe for å holde varmen – et voila!

Legg merke til at alle har til felles at de styler magetoppen med high waist bukser, og at ingen viser navelen. Da ser man påkledd ut samtidig som man viser en glippe av magen.

Sporty chic? Athleisure trenden er ikke over.

Denne looken er perfekt hvis du har en lørdag i vente med flere ærender på agendaen. Svart treningstights, svart treningstopp, svarte biker boots, en liten ryggsekk på ryggen og en fin jakke med tweed-detaljer.

Helgechic på sitt beste!

Psst: Biker bootsene er en stor trend denne sesongen, og her har vi plukket ut ELLEs favoritter.

Powered by Labrador CMS