Slik styler du de fineste høstkjolene

Er du også lei av å dra på deg bukser hver dag? Her er et stiltips som vil gi deg en liten klesboost!

Publisert Sist oppdatert

Høstkjoler 2019: Akkurat nå begynner vi å bli bittelitt lei av den samme gamle jeansen og dressbuksen vi bruker hver dag. Vi vil gi oss selv en liten hverdagsfornyelse ved å gå med den lange kjolen på dagtid.

Fine kjoler i blonder, blomtsermønster og fine høsttoner. Helst stylet med en grov strikk over, en skinnjakke til og svarte kule boots.

Dette er en den nye hverdagsuniformen à la ELLE – fine høstkjoler med en hverdagstvist!

Høstkjoler 2019

Et lite stylingtips er å bruke en pologenser under florlette kjoler slik som Veronika Heilbrunner. Da gir du nytt liv til de typiske sommerkjolene – i tillegg til at det er superfint!

Shopping

Hva med denne grønne høstkjolen fra Zara til 559 kroner?

Vi elsker fasongen, at vi kan style den med og uten belte i midjen, og det mørke blomstermønsteret er akkurat det vi ønsker oss nå!

Kjole fra Preen, kr 14.000.

Eller hva med denne kjolen fra Preen? Det asymmetriske snittet er superfint mot grove svarte boots, og denne er også fin å style med en svart langermet genser under! Da holder du varmen og ser fin ut samtidig.

Kjole fra Ganni, kr 2299.

Vi får ikke nok av blomsterprint, og denne kjolen kan vi både bruke til fest og til hverdags med strikk over.

Slik styler du høstkjolen

Jakke fra Zara, kr 599.

Vi blir aldri lei en klassisk svart skinnjakke og denne fra Zara er litt kortere i lengden, så den er superfin med lange kjoler under.

Vi elsker de kule detaljene og den firkantede fasongen – perfekt nå til høsten!

Det er både praktisk og kult å style de lange kjolene med svarte og tette strømperbukser og boots som disse til kr 499 fra H&M.

Kasjmirgenser fra Arket, 1500.

En svart grov kasjmirgenser er et must om høsten, og denne er perfekt å style over kjoler.

Veske fra Saint Laurent, kr 15.000

Hvis du kan, så gå for en liten veske på dagtid. Det er både en lettelse for kroppen og skuldrene å ikke drasse rundt på så mye, samtidig som man ser litt mer chic ut.

En slik veske gir alle antrekk det lille ekstra, og denne står øverst på ønskelisten. Klassisk, svart og perfekt størrelse.

Powered by Labrador CMS