Årets fineste høstjakker

Foto: ImaxTree.

Dette er høstjakkene vi ønsker oss denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Høstjakker 2019: Høsten er i ferd med å melde sin ankomst for fullt. Og det er på tide å ta frem varmere klær. Vi gleder oss faktisk til å ta på oss jakken igjen, det er jo litt morsommere å style seg selv når man har flere lag å velge mellom.

Trendene for denne høsten er mange, men øverst på vår liste står frakker og trenchcoats i ruter, beige, lysegrått og hvitt. Ellers har vi lyst til å investere i en skinnjakke med belte i midjen, en lang denimjakke og en blazer med western-preg.

Høstjakker 2019 - Våre høstfavoritter

Kåpe fra Baum und Pferdgarten, kr 4699 (Annonse).

Du kommer ikke utenom ruter denne sesongen og vi gleder oss stort til å style denne jakken med et par jeans og en kashmirgenser.

Trenchcoat fra H&M, kr 499.

En klassisk trenchcoat man kan bruke til alt, står på ønskelisten vår denne høsten. Så fint å style med plagg i lik fargenyanse. Kombiner gjerne denne jakken med hvitt, krem eller beige.

Dressjakke fra Mango, kr 1199.

Vi elsker western looken denne høsten og denne dressjakken vil vi style med en rutete skjorte, jeans og cowboy boots.

Kåpe fra Zara, kr 1195.

En annen stor trendfarge denne høsten er militærgrønt og denne jakken vil vi style med et par høye boots og en strikkekjole. Kombiner gjerne militærgrønt med farger som popper, som oransje og rosa.

Kort boblejakke fra Ganni, kr 3299.

En kort boblejakke med snøring i livet er fint til alt fra fotside skjørt til jeans og høye hæler. Denne fargen er så riktig i høst og vi vil style denne jakken til brunt, karamell, hvitt og denim.

Kåpe fra Munthe, kr 2999 (Annonse).

Vi sa vi var "into" ruter i høst? Denne jakken er så kul og står på toppen av ønskelisten vår denne sesongen. Så kul til alt fra høye boots til vide dressbukser og ullgenser.

Kåpe fra Tiger of Sweden, kr 3999 (Annonse).

Det er så fint med karamellfarget nå på høsten! Denne jakken er både tidløs og minimalistisk og passer til det meste i garderoben.

Trenchcoat fra Weekday, kr 1200.

Vi er veldig glad i kremhvitt akkurat nå og vi liker virkelig materialet på denne trenchcoaten, som vi gjerne styler med et helhvitt antrekk og ankelstøvletter i dyreprint.

Powered by Labrador CMS