Det store sommerhoroskopet

Illustrasjon: Marte Fredrikke Skarstein

Slik blir sommeren for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Etter en vinter som bare ble verre og verre, uten den minste pustepause fra den verdensomspennende pandemien, har vi bruk for en pause nå. Vi har lyst til å treffe vennene våre, og å møte nye mennesker. Vi ønsker å prate, le og være sammen – og framfor alt vil vi så gjerne kunne klemme hverandre og være nær igjen. Å elske og bli elsket.

Dette blir åpenbart ikke en sånn sommer der vi utsetter moroa til senere. Vi må gripe mulighetene mens vi kan.

Nå er jo kjærligheten en pussig greie; den blir ikke borte selv om den er under press, men den vokser seg sterkere og blir mer lidenskapelig – til tross for de mektige kreftene som er i sving og prøver å stikke kjepper i hjula. Så kjærlighetsforhold som blir til denne sommeren, vil derfor bli mer intense og mer uforglemmelige enn de vi har vært i før – og de vil være sterke nok til å vare til det igjen blir bedre tider.

Les resten av dette horoskopet i vår juli/august-utgave – i butikk nå!

Her kan du lese våre daglige, månedlige og årlige horoskop.

Sommerhoroskopet 2021:

VÆREN 21. mars–20. april

Et forhold er definitivt ikke på toppen av prioriteringslista di i begynnelsen av juli. Herskerplaneten din Mars er tilbake, så dette burde ha vært en tid for påfyll av energi og prestasjoner – og kanskje til og med litt moro, men allikevel er du pålagt strenge restriksjoner på grunn av jobben og din begrensede økonomi. Dermed er mulighetene dine ikke så mange, og ingen av dem innebærer noe av det du ser på som moro. Så når en ny person bringer litt lys inn i din mørke og dystre kjeller bestående av jobb og ansvar, blir du temmelig overraska. Til å begynne med er du ikke interessert. Du har altfor mye å holde på med fra før, og ditt eneste fokus er å få oppgavene unnagjort. Denne personen gir seg heldigvis ikke så lett, og vedkommende holder seg i nærheten. Etter hvert innser du at hans eller hennes tilstedeværelse er noe du gleder deg over, og at du kanskje bør sette jobben til side og nyte livet en stakket stund.

Og dette var akkurat det du trengte nå. All den gleden og latteren som lenge har vært fraværende i livet ditt, kommer flommende tilbake, og du føler deg bedre enn du har gjort på veldig lenge. Ikke bare er forholdet fylt med flørt og forrykende forventninger; det er også en dypere tiltrekning mellom dere. Dette så du ikke komme, og det har seg sånn at du ikke helt vet hva du skal gjøre med det. Du bestemmer deg for å ikke gruble så mye, men bare leve i nået. I august vil dere begge imidlertid gjøre opp status for forholdet, og snakke om i hvilken retning dere ønsker å ta det. Det er ingen tvil om at dere trives i hverandres selskap og at dere passer godt sammen, men definerer dere dere som kjærester nå? Eller er dette kun en sommerforelskelse, og noe ingen av dere ønsker å ta videre? Om dere velger å sette strek, kommer dere til å savne hverandre og ønske å møtes igjen?

Les resten av horoskopet til Væren i månedens magasin.

TYREN 21. april–21. mai

Hvis du er fornøyd med tilværelsen, hvorfor endre den? Dette spørsmålet ser ut til å være din rettesnor mesteparten av denne sommeren. I begynnelsen av juli, når herskerplaneten din Venus nærmer seg Mars mer og mer, føler du deg leken og lystig – og du elsker hvert minutt av dagene. Du vet hva – og hvem – du vil ha, og det er mye som taler for at du får viljen din. Det er mye som tyder på at du nå legger fundamentet for en trygg og forutsigbar framtid, men folk rundt deg er av den oppfatningen at du allerede har fikset og organisert livet ditt for mange år fram i tid. Men er dette sannheten? Du møter hard motstand fra de ytre planetene som befinner seg i toppen av det astrologiske kartet ditt. Disse planetene skaper mange hindringer, noe som fører til at det vil bli mye vanskeligere for deg å nå de målene du har satt deg. Så er det nå en gang sånn at du faktisk har gitt opp? Har du bestemt deg for å bli værende der du er, der du føler deg trygg, og gjøre det beste ut av det – selv om dette er langt mindre enn det du opprinnelig drømte om? Du sier til deg selv at det du har slett ikke er så verst; at det er bedre å holde fast i det og prøve å nyte det heller enn å risikere å miste alt og utkjempe kriger du ikke kan vinne.

Men slik som dette trenger det ikke å være, og spesielt ikke denne sommeren – når Mars sørger for å gi deg den energien du og forholdet ditt trenger. Men du kan tillate deg å håpe på mer, noe som er bedre. Og du kan få det til å skje … Istedenfor å tenke på deg og kjæresten som et tospann, etablerte og ubekymrede, skal du prøve å se for deg at dere utvikler dere sammen framover og støtter hverandres ideer og ambisjoner – og ikke bare være fastlåst på ett sted og i én setting. Muligens ikke helt Tyren-stil, dette, men når Mars og Venus beveger seg i så stor fart og med så mye selvtillit gjennom den driftigste sektoren av kartet ditt i juli og august, gir det mening at du setter inn et gir og skaper så mye framgang som mulig. Det vil bli nok av tid senere på året til å lene seg tilbake å betrakte hvor langt du har kommet, men akkurat nå handler det om å være i bevegelse. Så hent fram den modigste versjonen av deg selv. Hold hverandre i hendene, og gå inn i framtiden sammen.

Les resten av horoskopet til Tyren i månedens magasin.

TVILLINGENE 22. MAI–21. JUNI

De neste par månedene handler utelukkende om forpliktelser. Du trenger å lade hodet ditt. Eller kanskje ikke. Hver gang du tror at du har funnet det du har lett etter, blir du i tvil. Kanskje finnes det noe bedre rundt neste hjørne? På grunn av solformørkelsen i tegnet ditt i midten av juni, føler du deg full av energi og selvtillit i begynnelsen av juli. Du er åpen for nye ideer og opplevelser, og du er interessert i det resten av verden har å tilby deg. Siden det kan se ut til at du allerede har lagt planer for framtiden sammen med en annen person, kan denne nye boosten bli et problem. Nå føles de eksisterende planene begrensende og litt gått ut på dato. Det er fortsatt en varme og tiltrekning mellom dere, men du greier ikke å legge bort tanken på at å fortsette i dette sporet vil føre til at du går glipp av alle de nye og fantastiske mulighetene som du vet finnes der ute. Jo mer du prøver å bevege deg framover, dess mer drar denne andre personen deg tilbake. Dette forsterker frykten din for at forholdet ikke vil holde.

Sent i juli og tidlig i august er du altfor opptatt med andre ting til å kunne gå inn i de diskusjonene som du vet forholdet trenger. Du ifører deg skylapper og håper at alt skal ordne seg – uten at du selv må gjøre noe for det. Når det blir gitt uttrykk for frustrasjon i midten av august, tenner dette en gnist – og denne gnisten blir en flamme av betydelig størrelse. Her er det mange følelser involvert hos dere begge, og fullmånen 22. august vil helle mer bensin på bålet. Dette fører til at dere begge legger alle kortene på bordet, og nå vet dere i hvert fall begge hva den andre føler. Dette er ingen god periode for dere, og det er godt mulig, om forholdet aldri har vært spesielt bra, at du bestemmer deg for å tilbringe litt tid alene framover.

Les resten av horoskopet til Tvillingene i månedens magasin.

KREPSEN 22. JUNI–22. JULI

Vi har alle kjent på restriksjonene under pandemien, men den supersensitive Krepsen har antagelig følt det litt ekstra tyngende. Så når trykket letter denne sommeren, vil følelsen av lettelse være overveldende. Behovet for å kompensere – og ta igjen alt det tapte – vil sannsynligvis være så sterkt at du ikke greier å undertrykke det.

Mesteparten av de planetariske aktivitetene denne sommeren befinner seg i de kortsiktige og sosiale områdene på kartet ditt. Bare det å møte folk igjen; å gå ut og ta en drink med vennene dine, gå på shopping og kjøpe ting du har måttet greie deg uten så lenge … Dette vil gjøre deg veldig godt. Nå vil du ikke lete etter svarene på de store spørsmålene om graden av seriøsitet eller om framtiden for forholdet, nå fokuserer du isteden på enklere ting; du vil bare kose deg og ha det moro. Det er nesten som om du ønsker å restarte livet ditt.

Med tanke på alt som har skjedd det siste året, har du kanskje ikke lagt merke til at de siste månedene har endret dynamikken i dine personlige relasjoner. Tidligere hadde du ikke muligheten til å kunne gjøre alt du hadde lyst til, men nå kan du det. Og du har faktisk full kontroll over situasjonen. Det er viktig at du forstår dette, og at du sørger for en rettferdig og god balanse. Husk at å ha mye makt kan være like skummelt som å ikke ha noen.

August blir atskillig lettere. Skånsomme Venus beveger seg over midten av kartet ditt, og livet føles enklere og atskillig bedre. Mars tilfører varme og energi til det sosiale livet ditt. Dette blir en fin tid, og du bare koser deg.

Les resten av horoskopet til Krepsen i månedens magasin.

LØVEN 23. JULI–23. AUGUST

Venus og Mars’ nærvær, som vi alle har tillit til at skal tilføre energi og lidenskap til sommermånedene, inntreffer faktisk i Løvens tegn. Derfor er det intet mindre å forvente enn at om noen skal få oppleve romantiske eventyr denne sommeren, så står du først i køen. Men samtidig er det dypere og sterke planetariske krefter i sving i horoskopet ditt de neste par månedene, og du blir nødt til å lære deg å håndtere disse samtidig som du nyter hva det nå enn er Venus og Mars byr på. Saturn er planeten for alt som involverer ansvar og seriøsitet, og befinner seg i kjærlighetssektroren i kartet ditt resten av dette året og neste. Sannsynligvis har du aldri tidligere i livet opplevd denne planetens påvirkning på dette området i livet. Sist han var tilstedeværende som nå, var tidlig på 90-tallet – og det er jo en stund siden. Det som nå skjer, er at Saturn tvinger deg til å konsiderere de store konsekvensene og å tenke framtidsretta i alt som har å gjøre med et forhold. Om du allerede har en kjæreste og dere har det fint sammen, er det sannsynlig at Saturns tilstedeværelse får deg til å ønske at dette forholdet skal bli permanent. Det er ingen ting som er feil med det, men om dere er på et tidlig stadium i forholdet eller akkurat har blitt kjent med hverandre, så vil Venus og Mars oppmuntre deg til å heller ha det litt moro – mens Saturn, på den andre siden, vil minne deg på at alt har en pris og at du er nødt til å oppføre deg voksent. Muligens kan det til en viss grad ta gnisten av forholdet. Kanskje du vil oppleve at alle andre blir tildelt all moroa, mens du er underlagt restriksjoner og betingelser. Dette liker du ikke.

Heldigvis blir du kompensert. I tillegg til Saturn befinner også Jupiter seg i kjærlighetssektoren i horoskopet ditt nå, fra slutten av juli og resten av året, og det er definitivt en bonus. Det Jupiter tilbyr deg, er et forhold med reelle framtidsutsikter. Ikke bare med tanke på suksess og status og å ha et fint liv sammen, men også for langvarig lykke.

Les resten av horoskopet til Løven i månedens magasin.

​JOMFRUEN 24. aUGUST–23. SEPTEMBER​

Denne sommeren dreier seg om å finne det du ønsker deg. Etter en strålende og sexy start, som høyner forventningene, og en kjapp sving innom en tidligere kjæreste, bestemmer du deg for at ingenting av dette kommer til å fungere på lang sikt. Disse episodene har imidlertid lært deg noe om hva du ikke vil ha, og nå har du en klarere idé om veien videre. Dette er en læringskurve, men det er du som styrer hvor rask eller lang den skal være.

Juli blir en episode i seg selv, og byr på en av disse klassiske kjærlighetshistoriene der forskjellene mellom dere er større og flere enn likhetene – men det er jo selvfølgelig en av grunnene til at dere er så tiltrukket av hverandre. Det gode er at dere er ærlige med hverandre; dere har begge de beste intensjoner, og det er ingen skjult agenda. Dette er en fin og ukomplisert periode. Samtidig er det noe en smule teatralsk over det; noe overdrevet og litt uvirkelig, og du elsker det fordi det er så annerledes enn hva du er vant med. Dere vet, begge to, at dette ikke er noe som kan vare spesielt lenge, og når det etter en tid blir snakk om å ta forholdet videre, innrømmer dere begge at ingen av dere er klar for den slags seriøsitet. Dere går videre som venner, og det føles greit.

Når det nærmer seg slutten av juli, vil en venn du ikke har sett på en stund dukke opp i omgangskretsen igjen. Dere har begge vært opptatt på hver deres kant, så dere har mye å ta igjen. Det har alltid vært en uuttalt tiltrekning mellom dere, men du har bevisst latt være å dykke dypere ned i denne. Nå, etter all moroa du har opplevd i juli, føler du deg tryggere på deg selv og bestemmer deg for å snakke høyt om det som det før har blitt tiet om. Hvordan ville det blitt om dere ble kjærester?

Les resten av horoskopet til Jomfruen i månedens magasin.

VEKTEN 24. SEPTEMBER–23. OKTOBER

Alle kjenner til at Vekten er det mest romantiske stjernetegnet av alle – til tross for at dette ofte misforstås. For deg skal kjærligheten være en lett og vennlig ting, fylt med lys, latter og gode følelser. Her er det ikke plass til crazy lidenskap, store krangler, grubling eller lange perioder med vond stillhet. Men hvor ofte opplever du egentlig dette genuine lyset og disse deilige følelsene? Sannsynligvis aldri. Denne sommeren, derimot, er planetene riktig posisjonert til å gi deg akkurat det du ønsker. Så om du er singel nå – noe Vekten sjelden er – kan du være sikker på at du finner deg en å dele dagene med i løpet av de neste få månedene. Hvis du allerede er i et forhold, vil denne sommeren sørge for at all den energien de siste månedene har stjålet fra dere, nå vil vende tilbake. Igjen vil det føles lyst og godt – akkurat som det var i begynnelsen – og du vil elske det.

Denne sommerens store begivenhet er kjærlighetsplanetene Venus og Mars’ tilstedeværelse. Disse står på linje med hverandre i ditt horoskops sektor for sosialt liv, og det er akkurat der du vil ha dem. Etter så lang tid preget av restriksjoner, ønsker jo alle å kunne møtes og kose seg sammen, og lettelsene passer deg perfekt. Venus sin plassering på stjernehimmelen tillater deg å nærme deg andre – om det er det du ønsker – eller å holde en viss avstand til du er helt sikker. Her følger det ingen forpliktelser; du får styre det hele fritt.

I august blir alt mer seriøst. Det kan godt hende at du per nå har funnet en du liker godt, og som du vil tilbringe mye tid med – minst like mye som med de andre vennene dine. Da dere møtte hverandre, var du ganske tydelig på at du ikke ønsket noe seriøst, men nå – når Venus og Mars befinner seg i en mer privat sektor på kartet – kjenner du på at dette kan ha endret seg.

Les resten av horoskopet til Vekten i månedens magasin.

SKORPIONEN 24. OKTOBER–22. NOVEMBER

Kjærligheten er en vakker ting, men alt til sin tid. Hvordan skal du håndtere et kjærlighetsforhold som føles godt, men som ikke passer inn i livet ditt akkurat nå? For deg dreier denne sommeren seg om å finne en løsning.

Dette er slett ingen ukjent problemstilling; faren ved å blande jobb og privatliv. Mars og Venus’ felles tilstedeværelse bringer mye energi til oss alle denne sommeren; en kraft som vil framstå som et fyrverkeri på toppen av kartet til Skorpionen – og du greier ikke å ta øynene fra det. Du har fått flere oppgaver på jobben, og det har satt deg i kontakt med en ny person. Tiltrekningen mellom dere oppstod øyeblikkelig, og den er veldig gjensidig. Du vet godt at det er dumt å innlede en affære med noen fra jobben, men dette er så spennende at du er villig til å ta noen sjanser. Det som imidlertid bekymrer deg, er hvor åpenbart det er for alle rundt dere. Skorpionen har ingen innvendinger mot et hemmelig forhold som får næring i skjul, men det er ikke greit for deg at kolleger og venner skal vite om det. Et annet problem om du velger å prioritere dette forholdet, er at det kan gå utover karrieren din – og du har jobba altfor hardt og lenge for å komme dit ut er til at du er villig til å ofre alt for et kort forhold. Dere kan også ende opp med å bli profesjonelle rivaler, og utfallet av det vil ikke nødvendigvis bli i din favør. Den åpenbare løsningen er å ikke fortsette forholdet, men det er nok for sent … Er du helt ærlig med deg selv, så vet du at det allerede var for sent etter de første fem minuttene. Så den eneste muligheten din er å holde det som skjer på jobben og det som skjer på fritiden så adskilt som overhodet mulig. Dette er ikke enkelt.

I august får du hjelp fra et helt uventa hold. En gammel venn, kanskje en du kun har hatt sporadisk kontakt med de siste årene, ser hva som skjer, og gir deg noen råd. Siden denne personen er en av noen veldig få mennesker du faktisk hører på, er dette bra.

Les resten av horoskopet til Skorpionen i månedens magasin.

​SKYTTEN 23. NOVEMBER–21. DESEMBER

De neste få månedene vil herskerplaneten din Jupiter mesteparten av tiden befinne seg på den samme delen av himmelen som han var tidlig på året. Derfor vil du også gjenoppta kontakten med folk og oppsøke omgivelser fra en tid tilbake. Du vil gjøre ting du hadde planlagt å gjøre da, men som du på grunn av pandemien måtte legge på is. Blir det så bra som du hadde håpet på? Antagelig ja, men det vil allikevel bli annerledes. Jupiters påvirkning får deg til å se ting fra et annet perspektiv, og synet ditt på visse viktige spørsmål har kanskje endret seg.

Alt dette vil bli mest tydelig i privatlivet ditt. De ytre planetenes bevegelser de siste månedene, og de hendelsene i det virkelige livet som beveget seg parallelt med dem, har fått deg til å forandre mening. Du har fått andre verdier, og du har kanskje også mista troen på dine lengst etablerte sannheter. I dine daglige samtaler med vennene dine spiller ikke dette noen vesentlig rolle, men i de dypere diskusjonene du har med kjæresten din og andre som står deg veldig nær, gjør de det. Nå er dine prinsipielle argumenter mer vidtrekkende. Hvordan har du det, egentlig, og hvordan bør dere alle ha det? For mange mennesker er dette nok til å ødelegge et forhold, men sannheten for ditt vedkommende er at du bare synes disse diskusjonene er oppklarende og forfriskende. Dype tanker og en ærlig utveksling av ideer er noe alle Skytter elsker. Men når alle disse forskjellige meningene er ferdig drøfta, skal dere bruke energien deres på å tilby støtte og forståelse til hverandre, og gjenoppbygge fundamentet deres. Det skal være rom for ulike meninger, samtidig som dere skal glede dere over det dere har felles. Alt dette høres nok altfor seriøst ut til at det skal kunne bli en strålende fin sommer, men i alle dine relasjoner – det være seg de aller nærmeste eller folk du bare ser på jobben – ønsker du å etablere en ny forståelse i forhold til hvor du står og hvilken plass de har i livet ditt før du kan senke skuldrene og nyte sommersola. De fleste relasjoner er lette og ledige før de blir dypere og mer meningsfulle, men denne sommeren er det, på grunn av Jupiters posisjon, motsatt.

Les resten av horoskopet til Skytten i månedens magasin.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER–20. JANUAR​

Mesteparten av dette året har gått med til å håndtere problemene som Saturn og Jupiters kompliserte justeringer har forårsaket. Men fremdeles befinner det seg en annen planet i Steinbukken, en som har forholdt seg temmelig i ro dette året, nemlig Pluto. Dyp og mørk som han er, representerer han de delene av livet ditt som har lite å gjøre med karriere og materielle goder, men som handler om det emosjonelle.. Når planeter som Venus og Mars rister liv i Pluto, kjenner du på store og voldsomme følelser, følelser du ikke har hatt på veldig lenge. Dette vil komme som en overraskelse både på deg og kjæresten din. Denne sommeren må du forholde deg til en svært våken Pluto.

Nymånen i juli, som befinner seg i kjærlighetssektoren på kartet ditt, vil starte prosessen med å gi Pluto en mild dytt. De påfølgende ukene vil enten bringe med seg et helt nytt forhold eller et nytt kapittel til et eksisterende. Uansett tilfelle, er ikke dette noe som vil kreve så mye av deg – det framstår bare som en rekke fascinerende muligheter. På dette tidspunktet er du usikker på hvor langt du vil gå, men du er absolutt våken og interessert. Normalt ville du bare løpt videre uten å stoppe opp og vurdere mulighetene, men etter hvert som ukene går, kjenner du en økende entusiasme for dette nye. Selv om du er usikker, er du åpen for forandringer. Du verken omfavner eller avviser denne personen, men du koser deg.

Les resten av horoskopet til Steinbukken i månedens magasin.

VANNMANNEN 21. JANUAR–19. FEBRUar​

Denne sommeren vil definitivt bli en av de aller beste på kjærlighetsfronten. Jupiter er tilbake i Vannmannen, og gir deg all sin energi og optimisme. Venus og Mars møtes i forholdsektoren i horoskopet ditt, der deres felles tiltrekningskraft forhåpentligvis reflekteres i forholdet ditt. Her snakker vi sterk lidenskap og en del bevegelse, så hvis du har vært fastlåst i det samme forholdet altfor lenge, vil denne sommeren definitivt endre på det.

Som alltid i forholdene dine, må du finne ut av nøyaktig hvor seriøs du skal være. Den innledende tiltrekningen vil være sterk fordi du alltid elsker tanken på nye eventyr, men om det blir så seriøst at blir usikker på hva du vil, kommer de indre alarmklokkene dine til å ule. Du trenger uavhengigheten din, og du vil lete etter måter å finne til tid til deg selv på. For deg er dette et velkjent mønster. Men denne gangen er derimot tiltrekningen så sterk at alle dine forsøk på å trekke deg litt unna er forgjeves. Denne prosedyren din med å skape litt avstand kommer du til å prøve å gjenta mange ganger – men for en herlig og underholdende prosess! Noen av vennene dine kan finne på å påstå at du trekker deg tilbake bare fordi du nyter det emosjonelle rushet det gir deg, og i det er det en viss sannhet. Men mest sannsynlig er det fordi du prøver å finne den helt riktige balansen mellom uavhengighet og fellesskap, og det er slett ikke lett …

Gjennom hele juli og august er det en vidunderlig avslappa trygghet i forholdet. Dere er begge overbevist om at dere er riktige for hverandre, og at dere sammen kan overvinne alle problemer som måtte oppstå. Om en løsning ikke fungerer, prøver dere en annen.

Les resten av horoskopet til Vannmannen i månedens magasin.

FISKENE 20. februar–20. mars

Vil du noen gang oppleve å være i et forhold som er for intenst? Hvis du er usikker på svaret, vil denne sommeren gi deg en mulighet til å finne det ut. Alle de planetene som vanligvis er til stede i dine personlige forhold – Merkur, Venus og Mars – står tett på linje med hverandre denne sommeren, og svinger seg over himmelen med god utsikt til nettopp deg. Her slipper du ikke unna, og for en Fisk er ikke dette alltid den mest komfortable situasjonen å være i.

Uansett hva som skjer i forholdet ditt denne sommeren, enten du møter en helt ny person eller at et eksisterende forhold tar en ny retning, vil det definitivt bli hot. Her snakker vi en høy profil og plenty glamour, og det er vanskelig å motstå å bli trukket inn i den verdenen. Familien og vennene dine kommer til å trygle om å få detaljer, og de vil minne deg på hvor heldig du er og hvor misunnelige de er. Det er fint, det, men for å være delaktig i dette scenarioet er du nødt til å spille en rolle; og late som om du er en person som egentlig ikke er deg. Fiskene gjør sånt stadig vekk; de framstår slik de tror omgivelsene ønsker å oppfatte dem, men akkurat nå innebærer dette at du må skjule personligheten din på et annet og trygt sted. Om det har seg sånn at du er i et nært forhold, der du kan snakke om følelsene dine og fullstendig stole på kjæresten din, føles tanken på å skjule den du egentlig er gal. Du kan selvfølgelig sette ned foten og vende forholdet ryggen, men glamouren er forførende og det er et sterkt press fra vennekretsen.

I juli håndterer du situasjonen greit, men i august føler du deg pressa til å gå videre med forholdet og til å forplikte deg til noe mer langsiktig. Dette ønsker du ikke. Mars’ innflytelse jobber imot deg nå, og tilfører mer temperatur til en situasjon som du ønsker å nedkjøle. Du reagerer ved å trekke deg tilbake og være for deg selv en stund. Fullmånen i den andre halvdelen av august tvinger deg til å avsløre dine sanne følelser. Forholdet kan fortsette hvis det er det du ønsker, men kun om det får en roligere form, der dine følelsesmessige behov blir ivaretatt.

Les resten av horoskopet til Fiskene i månedens magasin.

Les resten av sommerhoroskopet i vår juli/august-utgave! Kjøp det i butikk eller HER.

Powered by Labrador CMS