Singellivet har både fordeler og ulemper. Kanskje er du singel og helt komfortabel med det (ikke minst på grunn av friheten det fører med seg) eller så er du singel men på aktiv leting etter the one. 

Kanskje er du i en eller annen slags gråsone mellom begge alternativene. Uansett så kan det aldri skade med et par singeltips – ikke minst når de er basert på hva stjernene sier om akkurat deg og ditt stjernetegn.

ELLE har tatt et dypdykk og sett nærmere på singeltips for hvert enkelt stjernetegn.

Løven: Legg igjen egoet hjemme

Det er ingen tvil om at løven har en tendens til å være både sjefete, intens og veldig opptatt av seg selv når det kommer til kjærlighet. Det skader ikke å prøve seg på en mer tilbaketrukket og innbydende tilnærming på daten, alt trenger faktisk ikke handle om deg. Prøv heller å gi all din oppmerksomhet til å lytte og stille personen spørsmål – det har mer å si enn du tror.

Jomfruen: Ikke vær så streng mot deg selv

Flere stjernetegn utmerker seg som perfeksjonister, men jomfruen er likevel i en klasse for seg selv. Som jomfru er du vandt til å overanalysere og kritisere alt og alle – til og med deg selv. Men når det kommer til kjærlighet holder det ikke å analysere i uendeligheten, du må lære av feilene dine og komme deg videre. Bruk tiden din som singel til å se tilbake på tidligere forhold og tilgi deg selv for tidligere feil. Du er bare menneskelig!

Vekten: Hold følelsene under kontroll

Vekten, vekten, vekten… Så fort den du er forelsket i så mye som ser i din retning vil du helst ut og lete etter bryllupsinspo på Instagram eller Pinterest. Prøv å kontrollere iveren din og unngå den tendensen – uansett hvor mye det klør i fingrene. Bruk energien din på å nå et mer avslappet mindset hvor du isteden for å gå for fort frem forsøker å leve i nuet og se hva tiden bringer. Alt til sin tid, vi lover.

Skorpionen: Gi slipp på kontrollen

Okei, la oss være helt ærlige nå. Det skal ganske mye til før du senker muren og stoler nok på en person til å la dem bli en del av livet ditt. Men er det ikke slitsomt å alltid teste partnerene dine og gjøre kjærligheten så unødvendig komplisert? Våg å gi litt slipp på kontrollen og legg fokuset ditt på daten din. Du trenger ikke å være i et seriøst forhold for å stole på noen og virkelig åpne opp.

Skytten: Ikke ha så hastverk

Å kaste seg inn i helt nytt territorium med hodet først er supert – og ikke minst et skikkelig adrenalinkick om du er skytten. Men når tok du sist et steg tilbake for å bare fokusere på deg selv og hvordan du har det? Innen du begynner å date, seriøst eller ikke, og kanskje til og med havner i et forhold bør du gi deg selv litt tid til self love. Uten det kommer du ingen vei!

Steinbukken: Slutt å være pirkete

Et stort (og ikke minst tydelig) kjennetegn for steinbukken er å være ekstremt pirkete. Hele tiden. Du jobber konstant mot å være en forbedret versjon av deg selv, noe som er en magisk egenskap. Det blir derimot slitsomt i lengden om du forventer at daten din er en skikkelig ti av ti fra første stund. Prøv heller å lete etter en potensiell partner som er en uslepen diamant – det blir bedre både for deg og den eventuelle partneren om dere kan vokse sammen.

Vannmannen: Stå opp for deg selv

Vannmannen har en herlig og avslappet personlighet som alle elsker. Du har en slags laid back aura som gjør det enkelt for andre å være i din nærhet. Med det sagt så må du ikke glemme å stille krav og stå opp for deg selv. Bare fordi du lett trekker til deg andre betyr ikke det at du skal ta imot alt mulig. Du liker å styre med ditt og være deg selv, så ikke glem det når du dater. Om det mot formodning ikke skulle føles bra må du tørre å avslutte det.

Fiskene: Ikke fall for tidlig

Du som er fisk minner litt om vekten. Du elsker en livlig og til tider dramatisk romanse som gjerne involverer supre høydepunkt og dype fall. Du må gjerne falle for alt det herlige, pirrende og spennende som kjærligheten innebærer, men ikke glem å ta det med ro. Det er ingen grunn til hastverk, om du faller for fort kan det lett slå over til en stormende (og potensiell utmattende) romanse.

Væren: Våg å åpne opp

Som vær er du en dristig elsker med en forførende og ikke minst bestemt aura. Men når du har en ny forelskelse eller elsker på radaren din kan det være lurt å prøve seg på en mykere og mer tilbaketrukken tilnærming. Det kan absolutt føles uvant og merkelig i starten, men se hva som skjer om du prøver deg på lettere sjargong i meldinger eller en mildere følelse når dere faktisk møtes på ordentlig.

Tyren: På tide å gi litt tilbake

Tyren, det går ikke an å unngå det faktum at du kan være skikkelig sta iblandt – men det er viktig å finne en balanse. Samtidig som du aldri skal være redd for å stå for det du mener og markere ditt standpunkt, så skader det ikke å inngå kompromiss litt oftere. Vurder å la daten din bestemme hva dere skal gjøre på første date eller hva dere skal finne på til date nummer to.

Tvillingene: Fortsett å være deg selv

Som tvilling er det en ting du garantert får høre fra visse personer med jevne mellomrom – nemlig at du oppfattes som falsk. Problemet? Du er jo langt fra falsk, snarere tvert i mot – en kompleks person som er trygg på seg selv. Ikke la en potensiell partner forandre og forme deg etter deres preferanser, sørg for å finne noen som vil være med deg for den du virkelig er.

Krepsen: Finn en som ikke er din vanlige type

Krepsen faller ofte for en og samme type, nemlig en som er hyggelig og omtenksom. Er det dumt? Ikke nødvendigvis, det sier mye om hvor genuin og elskverdig du er som person. Men når du er klar for å faktisk finne the one så skader det ikke å ta en sjanse eller to. Forsøk å date noen som ikke er den vanlige typen din og se hvordan dette vil gi et helt nytt perspektiv på livet ditt. Det kan utgjøre en større forskjell enn du tror…

Denne saken er fra ELLE.se, med inspirasjon fra Elite Daily

Relatert

Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Søndag 19. September

Slik blir din søndag.
Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Lørdag 18. September

Slik blir din lørdag.
Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Fredag 17. September

Slik blir din fredag.

Les også

Sommerhoroskop 2021

Det store sommerhoroskopet

Slik blir sommeren for deg og ditt stjernetegn.
Horoskop for juli

Månedshoroskop: Juli 2021

Slik blir juli for deg og ditt stjernetegn.
Stjernetegn Reise

Ville du latt stjernetegnet ditt avgjøre ditt neste reisemål?

Nå skal vi reise så lite som mulig, men her kan du drømme deg bort i historien til ELLEs Radhika Sanghani, som i en måned lot stjernene vise veien i Australia.