Månedshoroskop: Oktober

Foto: ImaxTree.

Se hvordan oktober blir for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert
Månedshoroskop oktober 2019: Oktober er måneden hvor bladene skifter farge, gradestokken synker nærmere nullpunktet og vi holder oss mer innendørs. Kanskje er dette måneden hvor du legger planer for fremtiden, samtidig som du koser deg hjemme med tente lys og god mat. Men hvordan blir egentlig oktober for ditt stjernetegn? Svaret finner du i ELLEs store månedshoroskop oktober 2019. Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Vekten styres av kjærlighetsplaneten Venus, noe som gjør deg til en sjarmerende og spesielt romantisk person. Du tror på den store kjærligheten, og selv om du har hatt flere forhold i livet ditt, så er det en gammel flamme som aldri helt slukner. Vekten er sosial, og omgir seg ofte med en stor bekjentskapskrets. Den store utfordringen i livet ditt handler om å fatte beslutninger og å holde deg til dem. Sinnsstemningen din er stadig skiftende og du er lett påvirkelig, noe som gjør at du ofte angrer på handlingene dine. Du kan oppfattes som flørtende – selv om du bare anser deg selv som sosial og hyggelig. Månedens råd: Nyt flørten og kjærligheten.

Vekten:

MÅNEDSHOROSKOP Oktober 2019

Væren 21. mars – 20. april

Månedshoroskop oktober 2019: I løpet av oktober kommer du inn i en god arbeidsrytme. Ting begynner å falle på plass, og det føles som om du har bra kontroll med det meste. Akkurat nå er du mye sammen med en venn og kollega som du tidligere ikke har hatt noe nært forhold til. Du innser hvor mye dere har til felles, og hvor godt dere jobber sammen. Vedkommende blir din store støtte på jobben, samtidig som du hjelper han eller henne med å bli mer inkludert i det sosiale.

Tyren 21. april – 21. mai

I oktober inntar du en litt annerledes rolle på arbeidsplassen. Du jobber tettere på sjefene dine enn du har gjort tidligere. Dette er både morsomt og krevende. Du tar spontant mer ansvar, og dette kan innebære flere timer på jobben. Samtidig begynner du å utvikle en hobby, og denne genererer en del inntekter. Dette krever også mye av tiden din. Bortsett fra mangel på tid, er dette en fin og givende periode.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

I løpet av oktober begynner du å trekke deg inn i vinterkokongen din. Du går sjelden ut om kveldene, og tilbringer all fritid hjemme eller med en hobby eller trening. Mørket gjør deg veldig kveldstrøtt, og du ser ikke helt poenget med å være så sosial. I midten av perioden skjer det noe som endrer arbeidssituasjonen din. Dette kan være en ny sjef, eller at du selv søker på en ny, mer stimulerende stilling.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Oktober blir en fartsfylt måned med mange nye venner og massevis av jobb. Til tross for at du er så opptatt, passer du på å ha nok tid til de gamle vennene dine også. Det er spesielt én person du ikke vil slippe taket i – til tross for at dere har glidd fra hverandre det siste halvåret. Vedkommende er den personen du tenker mest på, og når du føler deg nedfor, er det han eller hun tankene dine vender tilbake til. Du vet at det dere har er unikt, og du vil kjempe for å beholde det.

Løven 23. juni – 23. august

Det blir en ganske intensiv start på oktober. Du hadde sett for deg at dette skulle bli en rolig måned, men det blir tvert imot. Det er mye som skjer på jobben og i privatlivet, og du føler at du må ta noen valg for å orke å henge med. I første omgang er det vennene dine som nedprioriteres, og om du er i et forhold, kan kjæresten føle seg en smule glemt denne perioden. Her må du være tydelig på hvor verdifull han eller hun er for deg.

Jomfruen 24. august – 23. september

Oktober handler om selvdisiplin både når det gjelder jobb og utgifter. Denne sommeren har du vært svært sjenerøs mot deg selv, men nå må du begynne å strukturere livet ditt for at du skal komme deg helskinnet gjennom vinteren. Denne måneden dreier seg mye om nye rutiner på jobben. Du er ikke glad i forandringer, men i dette tilfellet ser du nytten av omorganiseringen. I slutten av perioden møter du mange nye mennesker.

Vekten 24. september – 23. oktober

Denne høstmåneden fører med seg en ro som passer deg bra. Du har balanse i livet, og du nyter hver dag – uansett om du jobber eller har fri. Akkurat nå er det mye på jobben, både kolleger og arbeidsoppgaver, som stimulerer deg. Som singel er du åpen for å finne kjærligheten, og oktober kan være en god måned for å etablere et nytt forhold. Et problem innad i familien vil ta mye av tiden din. Dette er en pågående konflikt som har eskalert de siste ukene. I slutten av oktober vil du få litt velfortjente ekstra penger.

Skorpionen 24. oktober – 22. november

Du har selv bidratt til å øke jobbmengden ved å si ja til mer enn du egentlig håndterer. Det er vanskelig for deg å innrømme at det blir for mye, og du tar heller med deg jobben hjem. Det som heller ikke er bra, er at sjefen din forstår at du jobber mye gratis – og vedkommende vet å utnytte situasjonen. La ikke ambisjonene dine overskygge fornuften. Økonomien er god i oktober.

Skytten 23. november – 21. desember

I løpet av oktober fortsetter du å bryte med ditt gamle liv. Du ønsker deg virkelig en ny start, og dette er sjansen din. I denne perioden blir du alvorlig forelska i en ny kollega. Om du allerede er i et forhold, vil dette bli en komplisert og følelsesmessig slitsom periode, der du tvinges til å ta tøffe valg. Som singel hengir du deg fullt og helt til følelsen av å være forelska. Slutten på perioden handler om forandringer.

Steinbukken 22. desember – 20. januar

Oktober blir en intensiv og krevende måned – samtidig som den også er fylt av moro og inspirasjon. Mentalt kreves det styrke og mye vilje fra din side, men takket være Solas plassering har du mye energi og er målretta. Denne måneden vil du nå mål som du tidligere aldri har våget å drømme om. Du nyter tilværelsen, men du kjenner også på en uro for framtiden. Ikke bekymre deg! Nå smiler lykken til nettopp deg.

Vannmannen 21. januar – 19. februar

Månedshoroskop oktober 2019: Det er en pågående konflikt på jobben din. Dette dreier seg om en sjef som ikke vil se bristene i planen sin, og dette gjør deg veldig frustrert. Du har ved flere tilfeller påpekt for sjefen din at hans eller hennes ideer ikke holder mål, og du har til og med lagt fram en bedre og mer gjennomførbar plan – men ingenting ser ut til å hjelpe. Kanskje det er på tide å ta saken ett steg lenger og gå videre til ledelsen? Privat bruker du tid på reiser og hobbyen din.

Fiskene 20. februar – 20. mars

Denne måneden begynner du å utveksle meldinger med en person som du savner, men som du av ulike grunner ikke har hatt så mye kontakt med. Noe er blitt annerledes i livet ditt, og dette gjør det mulig å gjenoppta denne relasjonen. Dette blir en intensiv tid – med mye kontakt på meldinger og telefonen, men dere har ikke tid til å treffe hverandre så ofte som du skulle ønske. Han eller hun er opptatt på jobben og med en tidkrevende sport av ett eller annet slag.
Powered by Labrador CMS