Månedshoroskop: Mai

Foto: ImaxTree

Se hvordan mai blir for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop mai 2020: Kom mai du skjønne milde! Endelig blir dagene lysere, varmere og lengre. Og vi er sakte men sikkert tilbake til vår vante liv igjen.

Men hvordan blir egentlig mai for deg og ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for mai 2020.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Månedshoroskop mai 2020

Tyren:

Tyren styres av planeten Venus, og er et av zodiakens mest stabile tegn. Du er en sensuell livsnyter, og har vondt for å avstå fra å ta for deg av livets goder. Tyren elsker god mat og hyggelige middager, og i perioder blir det en kamp mot vekta. Du er en lojal venn, en hardtarbeidende kollega og en omtenksom kjæreste. Siden Tyren ikke så lett slipper nye mennesker inn i livet sitt, kan det ta tid å bli venn med deg. Men når du først lar folk komme innpå deg, er du en av de mest trofaste vennene man kan ha. Tyren er zodiakens staeste tegn, og det er ikke mulig å tvinge en Tyr til å endre mening.

MÅNEDENS RÅD: Skjem bort deg selv med litt luksus denne måneden.

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

I løpet av mai måned møter du på en del motstand på jobben. Ting som har forløpt smertefritt i begynnelsen av året, blir plutselig kompliserte og krever mer tid enn du egentlig har lyst til å legge ned i jobben. Denne måneden treffer du nye mennesker, og dette blir starten på en helt ny periode. Dette blir et vendepunkt i privatlivet ditt, og du føler sterkt at du nå er klar for å legge noe bak deg og gå videre.

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Mai blir en begivenhetsrik måned spekket med herlige opplevelser, men også med en del litt slitsomme ting som skjer. Du tar avskjed med noen kolleger som du har kjent i mange år, og dette er tøft for deg som ikke liker forandringer. I løpet av mai skjer det mye i privatlivet. Du blomstrer, og du tar bedre vare på deg selv – både mentalt og utseendemessig. Denne måneden får du flere beundrere, og all denne oppmerksomheten gjør godt for selvtilliten. Slutten av måneden dreier seg om valg som har med bolig å gjøre. Dette blir en fin, utviklende, men også forvirrende periode i livet ditt.

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

Humøret ditt lysner i takt med at dagene blir lengre. Du har det aller best i mai og juni i år, og det er bare å nyte livet. Hvis du går med tanker om å bryte opp, enten det er i privatlivet eller i jobbsammenheng, så er mai måned en god periode for denne typen forandringer. Du har en positiv energi som smitter over på alt du foretar deg. I slutten av perioden får du muligheten til å tjene litt ekstra penger.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

Mai dreier seg om å måtte stå på og jobbe for det du vil ha–enten det er å nå et mål eller det er snakk om vennskap eller kjærlighet. Du har lett for å bli komfortabel, og du orker ikke å kjempe i motvind. Nå er det noen som betyr veldig mye for deg, og du må prøve å holde liv i relasjonen selv om dere ikke sees så ofte. Denne personen er ulik alle andre du kjenner, og du trenger litt av vedkommendes driv og ambisjoner i livet ditt.

LØVEN 23. JULI – 23. AUGUST

Mai er kjærlighetens tid, iallfall for single Løver. Akkurat nå kan drømmene dine bli til virkelighet. Den personen som ofte er i tankene dine, blir plutselig mer tilgjengelig, og dere møtes mye oftere enn tidligere. Vedkommende har innsett at du er viktig, og han eller hun skaper nå mer plass for dere to i livet sitt. Uansett om dette er begynnelsen på en romanse eller et dypere vennskap, så er det iallfall starten på noe veldig bra.

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

Våren er her for fullt, og du er mye mer energisk nå enn tidligere. Mai fører med seg en herlig styrke inn i horoskopet ditt, og denne hjelper deg ikke bare med å lykkes på jobben, men også med å være aktiv etter arbeidstid. I løpet av måneden møter du en ny kollega som imponerer deg med all sin kunnskap. Etter en stund innser du at denne personen er bedre på snakk enn på handling. Dette gjør deg både irritert og skuffa.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Mai blir en herlig periode i livet ditt. Du er over vårslappheten, og du finner ny glede både på jobben og i privatlivet. I midten av måneden begynner du så smått med å ta opp igjen en kreativ hobby. Du føler at du har det bra når du får skape – uansett om det dreier seg om matlaging, fotografering eller å male. Det viktige for deg er å få kunne uttrykke følelsene dine i kunsten. I slutten av mai får du nyheter om en slektning.

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Det stopper opp litt i livet ditt nå, og det er ikke bra for humøret. Skorpionen er et av de tegnene som trenger stadige forandringer for å vokse og utvikle seg. I en periode har livet vært veldig trygt og dreid seg mer om rutiner enn forandringer, men nå begynner rastløsheten å gnage på deg. Du føler at tryggheten ikke lenger er nok, og du trenger utfordringer både privat og på jobben.

SKYTTEN 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

I mai får du en ny og viktig innsikt. Du må forstå at det du vil ha, ikke nødvendigvis er det du trenger. Kjærligheten har gjort deg blind, men nå begynner du å innse at forskjellene mellom dere sliter på forholdet. Du har kommet til et veiskille der du enten begynner å jobbe hardere for at forholdet skal utvikle seg, eller så velger du å gå videre i livet alene. Slutten av mai blir utfordrende på en positiv måte.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Etter en fantastisk, men veldig intens april måned blir mai rolig og harmonisk. Selv om det fortsatt er mye både på jobben og hjemme, så har du lært deg å sette grenser. Mai blir en fin periode, der du er mye mer utendørs enn du pleier å være. Nærheten til naturen får deg til å fokusere og gir deg muligheten til å samle tankene dine. I denne perioden blir en forelskelse sterkere, og du slår deg til ro med følelsene dine.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Mai dreier seg om reiser og mange aktiviteter ved siden av jobben. Det blir en intens måned, der du i perioder er helt utmattet. Heldigvis vet du at det snart blir roligere. Det er mange ting du må rekke over nå før du går videre til den neste fasen i livet ditt. I denne perioden står familien i fokus – alt du gjør, gjør du for dem. I slutten av mai kan du senke skuldrene og bruke mer tid på deg selv.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Du ignorerer følelsene dine og fokuserer på å ha det moro, møte venner og å drive med en hobby. Ved å fornekte at det finnes et problem i privatlivet ditt, utsetter du bare å ta den uunngåelige beslutningen som du en gang blir nødt til å ta. Midten av mai dreier seg om ulike tester, og om å bli ferdig med en oppgave. I slutten av perioden møter du tilfeldigvis på en person som kan komme til å skake ved grunnvollene i livet ditt.
Powered by Labrador CMS