Astrologi: Langvarige forhold

Vil du ta forholdet ditt til neste nivå? Da er det en del du bør ta i betraktning – i alle fall ifølge astrologien. Om du er vær er det for eksempel lurt å ignorere trangen til å alltid ha det siste ordet, mens du som jomfru bør slutte å fokusere på detaljer.

Slik får du forholdet ditt til å vare – ifølge ditt stjernetegn!

Les også: Stjernetegnene som passer bra sammen

VÆREN 21/3 – 19/4

Du elsker å være optimistisk, og du elsker også å alltid ha rett. For å få forholdene dine til å vare er det derimot lurt å ikke alltid fokusere på å få det siste ordet, men å også la partneren din få en seier i ny og ne.

TYREN 20/4 – 20/5

Ettersom du ikke liker å klage har du av og til vanskelig for å uttrykke hva du selv vil og trenger. For å være på samme siden som partneren din er det viktig at du gjør det, istedenfor å forvente at de skal kunne lese tankene dine.

TVILLINGENE 21/5 – 20/6

Du elsker virkelig å snakke og er alltid klar for en god prat, uansett om spiser middag med noen, tekster i løpet av dagen eller overrasker din elskede med en FaceTime-samtale. For din del er det ingen big deal, men for andre kan det føles overveldende. Prøv å kutte ned på meldingene i løpet av arbeidsdagen slik at dere har mer å snakke om når dere ses på kvelden istedenfor.

KREPSEN 21/6 – 22/7

Du går ofte all in i forholdene dine og du gjør stort sett hva som helst for din kjære. Men, for din egen skyld, prøv å sette grenser for partneren din så de ikke tar deg for gitt.

LØVEN 23/7 – 22/8

Du elsker å stå i fokus, og for partneren din er det lett å føle seg tilsidesatt. Derfor bør du passe på å la partneren din få skinne, og vise dem at du også er deres største fan.

JOMFRUEN 23/8 – 22/9

Du fokuserer gjerne på detaljer, og om din søtnos ikke svarer på meldingen din umiddelbart kommer du gjerne på fem forskjellige forslag til hva som kan ha skjedd. Stol på partneren din isteden.

VEKTEN 23/9 – 22/10

Du liker alt som partneren din liker, uten at det nødvendigvis trenger å være din personlige favoritt om du kun tenker på dine egne behov. Sørg derfor for å si hva du egentlig har lyst til å gjøre av og til. Det kommer garantert til å bli satt pris på!

SKORPIONEN 23/10 – 21/11

Når du liker noen gjør du det med hele hjertet ditt, og følelsene dine er ofte intense og lidenskapelige. For å holde liv i flammen kan det være en god ide å la partneren din savne deg av og til.

SKYTTEN 22/11 – 21/12

Du er en fri sjel som foretrekker å ikke binde seg til noe. Når du likevel bestemmer deg for å ha et seriøst forhold mener du virkelig alvor. For at forholdet skal vare bør du få partneren din med på eventyrene dine, til og med om det kun er i hverdagen.

STEINBUKKEN 22/12 – 19/1

Du er vandt til å bestemme, noe som gjør at du er nødt til å dele det ansvaret med partneren din istedenfor å være den som avgjør alt og bestemmer hva dere gjør hver gang.

VANNMANNEN 20/1 – 18/2

Du trenger å være i et forhold som føles super unikt, og avskyr alt som føles kjedelig eller hverdagslig. Pass derfor på å være kreativ i forholdet ditt for at det fortsatt skal føles interessant.

FISKENE 19/2 – 20/3

Du elsker å fantasere og drømme deg bort, så hvorfor ikke ta med denne siden inn i forholdet ditt? Den nye siden av personligheten din kommer til å fordype forholdet, og dessuten kommer dere til å ha det morsomt sammen. 

Denne saken er fra ELLE.se, med inspirasjon fra Cosmopolitan

Relatert

Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Søndag 19. September

Slik blir din søndag.
Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Lørdag 18. September

Slik blir din lørdag.
Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Fredag 17. September

Slik blir din fredag.

Les også

Sommerhoroskop 2021

Det store sommerhoroskopet

Slik blir sommeren for deg og ditt stjernetegn.
Horoskop for juli

Månedshoroskop: Juli 2021

Slik blir juli for deg og ditt stjernetegn.
Vannmannens tidsalder

Vi er på vei inn i vannmannens tidsalder

– Og slik vil det påvirke deg og ditt stjernetegn...