MÅNEDSHOROSKOP: JUNI 2022

Månedshoroskop juni 2022

Slik blir juni for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert
Månedshoroskop juni 2022: Slik blir juni – og begynnelsen av sommeren – for deg og ditt stjernetegn. Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no. Den glade, intelligente og nysgjerrige Tvillingen styres av Merkur, som er kommunikasjonens planet. Tvillingene er utmerkede selgere – uansett om det dreier seg om å selge en vare eller å selge inn seg selv. Som tegnet antyder, er det litt av to personer i deg. Du har din utadvendte, glade og sosiale side, men du kan også være introvert og skygge unna andre mennesker mellom slagene. Tvillingen er vitebegjærlig og interessert i det meste, men går fort lei. Derfor kan du litt om veldig mye istedenfor å være veldig god på én ting. Du har ikke tålmodighet til å satse 100 prosent på noe, og blir kravene for store forflytter du deg til den neste spennende utfordringen. MÅNEDENS RÅD: Tillat deg å lande i deg selv.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

I midten av juni blir tempoet enda høyere enn i begynnelsen av måneden. I perioder kan det føles som om du nok en gang er fanga i hamsterhjulet, og du lengter etter ferie. Samtidig er dette en fin og energigivende periode. Du møter mange inspirerende mennesker både privat og gjennom jobben. Mye i juni dreier seg om å etablere nye kontakter – både for nåtiden og framtiden.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Juni fortsetter litt i samme tralten som mai. Du er usedvanlig positiv akkurat nå, og du er hverken redd for å teste grensene dine eller å kaste deg ut i forandringer. Denne oppførselen er helt klart veldig ulik en typisk Tyr, men Solas påvirkning gjør deg mindre redd og mer villig til å ta sjanser. I løpet av denne perioden øker selvtilliten din, og du føler deg spesielt glad og fri. Denne måneden øker du til og med treningsmengden eller dyrker andre gode vaner.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Juni er Tvillingens tid. Det meste du foretar deg denne perioden får et positivt utfall – og det igjen styrker selvtilliten din. Denne påvirkningen er ganske lik den Tyren opplever nå, og den er sterkere jo tidligere i tegnet du er født. Juni dreier seg også om å modnes i beslutningene dine, og å innse at livet ikke kan bli det samme som det var før pandemien. Du må slå deg til ro med det. Det handler ikke bare om at forutsetningene har endret seg; du er heller ikke lenger den samme personen som du var for to år siden. Slutten av perioden kan by på et miljøskifte i form av en kortere eller lengre reise.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Du jobber fortsatt hardt for å bli den personen du ønsker å være. Dette handler om å slipe kantene litt, og å bli mer ydmyk både i hverdagen og i forhold til deg selv. Du har lenge gått rundt med dårlig samvittighet på grunn av ting du har sagt og gjort. Allikevel gjør du de samme tingene igjen og igjen, uten at du vet hvorfor du gjør det. Du har blitt mer overbærende med deg selv, og det gjør at du også viser omverdenen en mykere versjon av deg selv.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Hvis forrige måned handlet mye om dine personlige relasjoner, blir juni framfor alt den single Løvens måned. Du lever livet og er sammen med gamle venner og nye bekjentskaper. I denne perioden er det ikke mange som greier å motstå Løven. Du er åpen, glad, sjarmerende og intelligent. På jobben er det duket for ulike former for forandringer. Du er ikke helt sikker på din rolle oppi alt dette nye – eller om du liker det som nå skjer på arbeidsplassen din

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I juni prøver du å skyve unna alle de mørke tankene og leve litt mer i nuet. Du har innsett at det ikke hjelper å ligge våken og gruble over ting som du allikevel ikke kan påvirke. En god måte å få det bedre på, kan være å praktisere yoga eller en annen form for meditasjon. Jomfruen er egentlig for praktisk anlagt til å være spesielt åndelig av seg, men den siste tiden har denne typen spørsmål begynt å interessere deg noe mer.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Selv om juni måned begynner like intensivt som mai slutta, trappes tempoet suksessivt ned utover i perioden. Du lander i en ro som du ikke har følt på lenge, og du får tid til å langsomt finne tilbake til deg selv. Du skal ikke stresse denne prosessen – tid er det viktigste verktøyet både når det gjelder å finne ro og inspirasjon i hverdagen. Slutten av juni dreier seg om dine nærmeste venner og familien.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Akkurat nå har du en påvirkning i tegnet ditt som kan skape en viss uro. Det kan dreie seg om at du grubler over den generelle situasjonen i verden, eller om du befinner deg på den plassen i livet ditt hvor du ønsker å være. I perioder kan du være veldig dyster, men dette er bare et steg i den utviklingen som du må igjennom – så prøv å akseptere følelsene dine for det de er. I slutten av perioden møter du en spesiell person.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Det er så mye som skjer i livet ditt nå, og du greier ikke helt å henge med i svingene. Dette handler om alt fra private aktiviteter til tempoet på jobben. Legg til at det ser ut til at du er i et spor der det oppstår mange forandringer i livet ditt. Etter sankthans blir alt roligere, og du kjenner på et savn. En konflikt trappes opp i denne perioden, og det kan for din del innebære en del følelsesmessige svingninger.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Begynnelsen av juni blir starten på en rekke morsomme hendelser. Du er i det absolutte fokus, og du føler deg i bedre form enn noensinne. I midten av perioden kreves det at du presterer, og du viser at du også kan levere under press. Spørsmålet er om det ikke er du selv som blir mest overraska over din egen innsats. I tiden etter sankthans kombinerer du fridager med en privat satsing. Dette blir en fin avslutning på måneden.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Juni er starten på det som blir en herlig sommer. I denne perioden er det ikke du som er i fokus, men en som står deg veldig nær. Du er der i bakgrunnen, og er både støttende og stolt. Etter sankthans blir det noen forandringer, og du går inn i en periode som handler om hvile og å samle krefter. Du lader batteriene både fysisk og mentalt for resten av sommeren. For dem som er i et etablert forhold, byr slutten av måneden på en ny gnist.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Etter å ha ligget på lading i forrige måned, føler du deg sterkere og mer positiv enn tidligere. Det er en forventning i horoskopet ditt, og du sørger for at juni leverer ved selv å oppfylle drømmene dine. Mye i denne perioden skjer på ditt initiativ, og du synes det er deilig å ha kontrollen. Du vokser mye denne måneden – bade i yrket ditt og i privatlivet. Slutten av juni handler delvis om en åndelig oppvåkning.
Powered by Labrador CMS