Vi har nok alle opplevd det en gang – det øyeblikket når man blir forelsket i noen. Det kan være noe så enkelt som at din utkårede sender en fin melding til rett tid eller husker hva du liker å spise til frokost, og etterpå føles alt annerledes.

Men hva skal egentlig til for at du, eller den du treffer, skal bli forelsket? Her er øyeblikket du faller for noen – i følge stjernene.

Les også: Slik blir kjærligheten i sommer ifølge ditt stjernetegn!

TYREN (20 APRIL – 21 MAI)

Tyren er veldig sensuell av seg og elsker alt som har å gjøre med duft, smak og berøring. Det tar ofte lang tid før du faller for noen, men når du endelig gjør det har det ofte med sansene å gjøre. Når du innser at du kjenner igjen din kjæres duft, og at lukten henger igjen etter at dere har møttes, da er du forelsket.

TVILLING (22 MAI – 21 JUNI)

Tvillingen elsker å snakke og skulle gjerne pratet i timesvis med partneren sin. Når du innser at du har et hemmelig språk med kjæresten din, når blikkene deres møtes i det en av dere drar en intern vits eller dere innser at dere kan lese hverandres tanker, da har du også blitt forelsket.

KREPSEN (22 JUNI – 22 JULI)

Krepsen er ofte ekstremt romantisk og elsker hjemmet sitt. Du velger gjerne en romantisk kveld hjemme fremfor en utekveld og innser at du er forelsket når du står og lager mat til din kjære samtidig som du får en overraskende klem fra partneren din bak deg.

LØVEN (23 JULI – 22 AUGUST)

Løven vil gjerne være i fokus og vil ofte at deres partner skal gjør det samme. Øyeblikket løven innser at de har blitt forelsket er når de aller helst vil laste opp et bilde av seg selv og kjæresten på sine sosiale medier.

JOMFRUEN (23 AUGUST – 22 SEPTEMBER)

Jomfruen er veldig praktisk og gjør ofte alt for å hjelpe den de elsker. Jomfruen fokuserer gjerne på detaljer, men blir ofte overrasket når andre gjør det samme for dem. Øyeblikket jomfruen innser at parseren legger personlige detaljer på minnet – som for eksempel at de alltid drikker kaffe uten melk eller at det første de gjør på morgenen er å re sengen – er også det øyeblikket jomfruen blir forelsket.

VEKTEN (23 SEPTEMBER – 22 OKTOBER)

Vekten er veldig romantisk og prioriterer alltid kjærligheten. Å være sammen med noen er noe som kommer naturlig for deg, og du føler deg ofte mest i balanse da. Så når noen begynner å snakke om «oss» og «vi» med vennene dine begynner du å bli forelsket.

SKORPIONEN (23 OKTOBER – 22 NOVEMBER)

Om det er noen som vet at kjærlighet er vanskelig er det skorpionen. Du er lidenskapelig og elsker intenst og legger hele sjelen ditt i et forhold. Det øyeblikket du blir forelsket er når du innser at du kan dele følelsene dine og at partneren din aksepterer dem totalt.

SKYTTEN (23 NOVEMBER – 21 DESEMBER)

Skytten blir raskt forelsket men kan falle ut av forelskelsen enda raskere. Du vil gjerne at alt i livet ditt skal virke som et eventyr, så når din elskede ber deg bli med på å bade med haier, eller bare planlegger en weekendtur, vet du at du er i ferd med å falle.

STEINBUKKEN (22 DESEMBER – 19 JANUAR)

Steinbukken har ofte et klart bilde av hvordan de ønsker at deres liv skal se ut, og lar ingenting komme i veien. Når det kommer til kjærlighet er det derfor viktig at din partner ikke står i veien for drømmene dine og at de heller hjelper deg med å nå målene dine. Det øyeblikket du innser at din partner gjør nettopp dette og bygger deres fremtid sammen er øyeblikket du begynner å bli forelsket.

VANNMANNEN (20 JANUAR – 18 FEBRUAR)

Vannmannen er ofte veldig intellektuell og har meninger om alt. De er også kjent for deres unike interesser, og når de har en hobby går de ofte all in. Du innser at du har blitt forelsket når du ser at partneren din har tatt seg tid til å undersøke interessene dine, uansett om de sender en link til en demo fra favorittbandet ditt eller overrasker deg med en ny krystall.

FISKENE (19 FEBRUAR – 20 MARS)

Fisken kan tilbringe timesvis hvor de dagdrømmer om romantiske erfaringer de gjerne skulle hatt. Når din elskling innfrir drømmene dine, da blir du forelsket.

VÆREN (21 MARS – 19 APRIL)

Væren elsker først og fremst lidenskap, og du vil gjerne at partneren din prioriterer deg. Du får derfor følelser når du ser at din partner tilpasser alle sine planer for å tilbringe tid med deg. 

 

Denne saken er fra ELLE.se, med inspirasjon fra Cosmopolitan.com. 

Relatert

Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Torsdag 16. September

Slik blir din torsdag.
Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Onsdag 15. September

Slik blir din onsdag.
Dagens horoskop

Dagens Horoskop: Mandag 13. September

Slik blir din mandag.

Les også

Sommerhoroskop 2021

Det store sommerhoroskopet

Slik blir sommeren for deg og ditt stjernetegn.
Horoskop for juli

Månedshoroskop: Juli 2021

Slik blir juli for deg og ditt stjernetegn.

Denne drinken passer aller best til ditt stjernetegn

Er du en følsom kreps, en kjærlig fisk eller en disiplinert steinbukk? Her er drinken som passer aller best til deg og ditt stjernetegn!