Månedshoroskop: April

Foto: ImaxTreee.

Se hvordan april blir for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert
Månedshoroskop april 2020: Mars ble en uventet og annerledes måned, men i april titter våren, solen og forhåpentligvis varmen frem igjen. Men hvordan blir egentlig april for deg og ditt stjernetegn? Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for april 2020. Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Væren

Væren er et karismatisk tegn, som styres av krigsplaneten Mars. Du er en pioner, og elsker å utforske nye områder både privat og på jobben. Din største ulempe er at du blir fort lei av ting. Når du synes at du kan dem, vil du gå videre til neste prosjekt. Som partner er Væren veldig fysisk og lidenskapelig. Du hadde aldri kunnet hatt et platonisk forhold. For deg er fysisk kontakt viktigere enn at dere deler de samme interessene. Væren blir lett hissig, og du bør prøve å dempe sinnet ditt. Noen ganger greier du ikke å kontrollere sjalusien din – og det kan fort gå utover både kjæresten og vennene dine.

Månedens råd: April blir herlig – så bare nyt!

Månedshoroskop april 2020

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

April er framfor alt din måned. Det blir en energirik periode, der du både har viljen og overskuddet til å starte, gjennomføre og avslutte ulike prosjekter. Ditt problem bruker å være at du går lei når sakene er godt på gli, og du sliter med å føre dem helt fram til målstreken. Denne måneden endrer dette seg. Du kjenner ikke lenger på behovet for å skynde deg fra en sak til den neste – tvert imot så synes du det er moro å se prosjektene vokse og utvikle seg. April dreier seg om forandringer, og om å modnes og ta mer ansvar. Dette blir en fin og givende måned.

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Tyren blomstrer i løpet av måneden. Du kjenner deg mer positiv og energisk enn du har vært på mange år. Sola kommer inn i en positiv posisjon, og dette gir deg både arbeidsglede og energi nok til å være sosial også utenfor jobben. Mer enn noensinne føles 2020 som ditt år. Du har lenge gått og venta på en forandring, men nå har du krefter og vilje til å skape den forandringen du trenger selv. April dreier seg også om kjærlighet og forelskelse.

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

April blir en måned fylt av ro og fine dager. Det skjer kanskje ikke så mye i denne perioden som den energiske Tvillingen skulle ønske, men du får tid til å puste ut og hente krefter – noe som er ganske viktig nå. Noen ganger savner du eventyr og forandringer, men i store deler av denne perioden har du det utmerket og trives med livet. Et nytt bekjentskap dukker opp i livet ditt i slutten av april, og vedkommende kommer til å forandre alt.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

I løpet av april ransaker du hjertet ditt, og innser forhåpentlig at det ikke er mye som har forandret seg siden i fjor vår. Følelsene dine er fortsatt like sterke, men forskjellen er at du og denne personen som du brenner for, slett ikke sees så ofte som du skulle ønske. Livet, jobben og hverdagen har kommet mellom dere, og det gjør vondt. I slutten av april skjer det noe som forenkler situasjonen din, og som vil gjøre det lettere for dere to.

LØVEN 23. JULI – 23. AUGUST

Løven har, på bare noen få uker, gått fra å være en ivrig jeger til å bli en harmonisk pusekatt. En slitsom innflytelse blir borte fra tegnet ditt, og det hjelper på humøret og får deg til å bli ditt barnslige, sjarmerende deg igjen. Du finner tilbake til gamle venner, og du føler deg betydelig sikrere på hva du ønsker og hvor du vil i livet. I løpet av denne perioden blusser en gammel forelskelse opp igjen.

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

April blir for din del det virkelige startskuddet for våren. Du nyter lyset og varmen, og oppholder deg ute så mye som mulig i denne perioden. Frisk luft og muligheten til å se naturen våkne til liv igjen, gir deg både energi og stabilitet i hverdagen. I løpet av denne perioden venter en hel del utfordringer på jobben, så det gjelder å ikke ligge på latsiden. I slutten av måneden kan det oppstå et mindre økonomisk problem.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Akkurat som mange andre tegn, våkner du ordentlig til liv denne måneden. Det er vår i lufta, og det gir deg massevis av positiv energi. I løpet av april utvikler du en forsvarsmekanisme som gjør det vanskelig for nye mennesker å komme nært innpå deg. Du ble såret et par ganger i fjor høst, og du er fast bestemt på å unngå en ny runde med dette. Husk at enkelte mennesker er verdt risikoen. Våg å slippe dem inn i livet ditt.

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

I løpet av april fortsetter du med de gode vanene som du la grunnen for i mars. Det blir en fin, men ganske rolig periode, der du får tid og mulighet til å kose deg med hobbyen din. For deg dreier det seg mye om å skape, og om å la omverdenen få se ting fra ditt perspektiv. Denne perioden kan du få tilbud om en ny jobb, og dette er noe du virkelig bør overveie. Skorpioner trenger forandringer.

SKYTTEN 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

Bølgene etter forrige periode trenger litt mer tid for å falle til ro, så du kan regne med en fortsatt følelsesmessig turbulens i april. Du har gått og går igjennom en del forandringer, og det tar tid å tilpasse seg dette nye. Gi deg selv en sjanse til å finne harmonien i hverdagen – uten å stille for høye krav til deg selv. I løpet av denne perioden kommer familien din til å være veldig viktig for deg. Den blir din trygge havn når det stormer.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

April blir utfordrende, slitsom, intens og aldeles vidunderlig. Du jobber under høytrykk, og du har akkurat like mye på hjemmebane. Du får ikke mye tid for deg selv i denne perioden, og enkelte dager forstår du ikke hvordan du skal orke det ... Heldig er det da at april bringer våren og lyset med seg – samt en positiv innflytelse i tegnet ditt. Du kommer til å få den energien du trenger. April byr til og med på en forelskelse og mye annet godt i privatlivet.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

I begynnelsen av april kan du føle deg veldig trøtt, og du sliter med å fokusere. Gi deg selv tid til å hente deg inn mentalt. Du trenger pauser i hverdagen. Legg ifra deg klokka og mobilen hjemme, og gå en lang tur i naturen. Å bare være i nået kan hjelpe deg å finne det rette perspektivet i livet ditt. Du får gode nyheter vedrørende økonomien – litt ekstra penger, som gjør at du kan unne deg noe du lenge har hatt lyst på.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Ønskedrømmene fra den forrige perioden er fortsatt like sterke. Du romantiserer noe som ikke eksisterer lenger, og dette er din beskyttelse når hverdagen banker på. Tenk på alt det positive som du faktisk har i livet ditt, og prøv å leve litt mer i nuet. Er det noe som ikke er bra i privatlivet, er det bedre at du tar tak i problemet framfor å feie det under teppet.
Powered by Labrador CMS