Se våre favoritter fra Pringle of Scotland x H&M

I dag lanserer H&M sitt samarbeid med det eksklusive merket Pringle of Scotland, og her er favorittene vi skal sikre oss!

Publisert Sist oppdatert

Denne annonsen er gjort i samarbeid med Pringle of Scotland x H&M

Høsten er tid for strikk og varme, myke plagg. Derfor er det helt perfekt at H&M nå idag lanserer sitt samarbeid med det eksklusive merket Pringle of Scotland – en hel kolleksjon bestående av tradisjonelle strikkeplagg, nydelige kvaliteter og en sporty vri på silhuettene.

Pringle of Scotland x H&M er utviklet av H&Ms eget design-team sammen med Pringle of Scotlands kreative studio, og vil være tilgjengelig i butikker verden over, samt på hm.com fra 3. oktober. Vi skal sikre oss mange fantastiske godbiter!

ELLE elsker at kolleksjonen har spilt på Pringle of Scotlands karakteristiske ruter og moderne snitt.

Kolleksjonen er perfekt for høst og vinter med fine strikkesett, lekre gensere, ruter, høyhalsere, strikkekjoler, sporty tights og myke hettegensere i ull. En kolleksjon som inneholder alt fra koseplagg til festfavoritter!

Plaggene er blant annet laget av resirkulert polyester, økologisk bomull, deilig ull og myke viskosefibre, og et ekstra pluss er det at oss hundeelskere også kan finne matchende gensere til sine firbente venner i kolleksjonen.

ELLEs favoritter fra Pringle of Scotland x H&M:

Dette settet er perfekt både for hverdag og fest! For en litt mer pyntet look liker Ida Tabak å style settet med svarte boots til, og legg merke til neongenseren under – en lekker detalj som gjør antrekket spennende!

ELLE-profil Ida Tabak elsker den korte strikkegenseren med høy hals, som er perfekt å bruke denne høsten med bukser som er høye på livet.

Strikkegenser, kr 399.

Idas favoritter:

Neongenser, kr 199.

Hettegenser , kr 399.

Tights, kr 249.

ELLE-profil Helene Bruland liker basics med en tvist, og denne strikkegenseren styler hun med høye boots og tights for møter på dagen, eller med flate svarte snøreboots for en litt mer avslappet look.

En rutete genser er et must i høstgarderoben! Her styler Helene den rutete genseren med matchende skjerf fra Pringle of Scotland-kolleksjonen og paljettculottes fra H&M.

Helenes favoritter:

Rutete genser, kr 249.

Varmt og deilig skjerf, kr 149.

Superdigg strikkekjole, kr 399.

Silkeskjerf, kr 99.

ELLEs Style Editor Caroline Skjelbred styler den store rutete genseren off the shoulder og med svarte hullete jeans til – chic med en tvist!

Dette strikkesettet fra Pringle of Scotland x H&M passer også til gravide, som her på Caroline. Stylet med svarte boots fra H&M passer dette antrekket til jobb og fest!

Carolines favoritter:

Rutete genser, kr 299.

Strikkeskjørt, kr 299.

Genser med bred hals, kr 499.

Kolleksjonen kommer for salg idag 3. oktober. Vil du se mer av kolleksjonen så klikk deg inn på hm.no!

Powered by Labrador CMS