Se de lekre kjolene fra H&M og Johanna Ortiz

Foto: H&M

H&M annonserer et samarbeid med den colombianske designeren Johanna Ortiz, som er kjent for sine fargerike kjoler med rysjer og volanger.

Publisert Sist oppdatert

Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at kolleksjonen hun har designet for H&M også er fargerik med eksotiske print, blomstermønster og glamorøse silhuetter.

Et eksklusivt pre-drop bestående av fire kjoler blir sluppet i utvalgte butikker og på hm.com 3. desember.

Skal du i bryllup i julen eller på nyåret? Da bør du sikre deg en av disse.

Den komplette kolleksjonen vil være tilgjengelig i mars 2020.

H&M x Johanna Ortiz

I det første droppet er det en tunika, en omslagskjole, en minikjole og en rålekker fotsid kjole i farger, som varm gul, dus rosa, skogsgrønn, korall og mørk brun.

Hver av kjolene har hvert sitt eksotiske blomsterprint fra designerens mangfoldige arkiv ; Wild Roses, Orchid Paradise, Cacatua og Coquelicots.

Kjolene koster fra 399 kroner til 599 kroner.

– «Alle printene springer ut fra min egen besettelse av blomster, palmetrær og de vakre fargene jeg er omgitt av når jeg ser ut av vinduet hjemme i Cali, Colombia. Det latin-amerikanske uttrykket og den unike og pulserende atmosfæren er noe som går igjen i alt jeg designer. Jeg er henrykt over at så mange av verdens kvinner vil ha et lite stykke Colombia i garderobene sine, takket være samarbeidet med H&M», sier Johanna Ortiz, designer og CEO i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS