H&M lanserer sin høst-kolleksjon i samarbeid med gode venner.

Sånn vil vi kle oss nå!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med H&M.

I forbindelse med lanseringen av deres høstkolleksjon inviterte H&M tre av våre lesere til photoshoot.

Neste uke lanserer H&M sin høst-kolleksjon, og sjelden har vi vel vært mer klare for å oppdatere garderoben og føle oss som "oss selv" igjen.

Selve kolleksjonen befinner seg i krysspunktet der teknisk yttertøy møter klassisk skreddersøm, og er på mange måter en perfekt oppsummering av tiden vi befinner oss i akkurat nå.

Vi tar med oss det praktiske, tekniske og komfortable tilbake i hverdagen, men styler det likevel opp for et mer formelt uttrykk, som passer perfekt for kontoret og en mer sosial hverdag.

Kolleksjonen er som skapt for deg som er på farten, og vil ha mest mulig ut av dagene, nå som verden endelig har åpnet opp igjen.

H&M jobber med å bruke materialer med mindre påvirkning på miljøet, og også i denne kolleksjonen er de bevisste på å fremme materialer med mindre påvirkning.

Derfor har de inngått et samarbeid med ECOVERO™, som leverer organiske og resirkulerte materialer. Resultatet er en kolleksjon bestående av allsidige plagg, der det landlige møter det urbane.

Dette reflekteres også i fargene, der sort og orange møter milde farger som militærgrønt og off-white. Kolleksjonen er tilgjengelig hos H&M og hm.com allerede nå.

Endelig sammen igjen

For å lansere den nye kolleksjonen og feire at verden endelig har åpnet opp igjen, ville H&M gjøre noe helt spesielt sammen med våre lesere. Vi avholdt en konkurranse på Instagram, der H&M trakk en vinner som deretter ble invitert til photoshoot og fikk muligheten til å ha med to av sine venninner.

Er det noe vi har savnet det siste året er det nettopp å kle oss opp, og ha det gøy med gode venner.

Med på laget hadde H&M med seg influenser, Erica Kvam, som bisto venninnegjengen med både styling-tips og som støttespiller under photoshooten. H&M ønsket å gi de tre venninnene en drømmedag preget av gode samtaler, latter og selvfølgelig – mote.

Celina Bolsø Oddenes ble trukket som vår vinner, og hun tok med seg to av sine venninner på en drømmedag med H&M.

– Jeg ble veldig overrasket og kjempeglad over å bli trukket som vinner! Veldig takknemlig for å ha fått muligheten til å ha en drømmekveld med gode venner.

Hun valgte med seg Amalie Raastad og Anette Høgemark Kristiansen som hun har kjent siden ungdomsskolen, og ble kjent med gjennom felles venner da de studerte sammen i Australia.

– Vi hadde det fantastisk gøy. Først fikk vi styling før vi valgte ut klær. Etterpå var det en morsom photo shoot med fotograf. Vi var alle litt nervøse for photoshoot, men vi lo og hadde gøy under hele shooten. Alt i alt et minne for livet, vi storkoste oss, forteller Celina om drømmendagen med H&M.

For de tre venninnene falt også kolleksjonen i smak.

– Kolleksjonen var fresh med kule farger og plagg som skiller seg ut fra resten av garderoben. Behagelig og kule på samme tid som kan brukes til forskjellige festlige anledninger! Helt i tråd med hva vi liker å kle oss i etter 1,5 år på hjemmekontor.

Kolleksjonen er tilgjengelig hos H&M og på hm.com allerede nå.

Powered by Labrador CMS