Vår go-to hjemmetrening

Foto: Instagram @meganroup/@adrienelouise

Slik trener vi hjemme!

Publisert Sist oppdatert

Hjemmetrening er fortsatt en stor del av hverdagen for mange – og hvem skulle tro at det skulle vare så lenge?

For noen kan det være vanskelig å holde motivasjonen oppe hvis man var vant til å dra på treningssenter flere ganger i uken.

For vår del har egentlig motivasjonen blomstret mer på hjemmetrening, da treningen er tilgjengelig når som helst og du enkelt kan koble av i 20 minutter. Vi synes det er positivt at flere av øktene vi nå skal dele med dere ikke varer lenger enn 20 minutter – det kan vi (som oftest) få til.

Etter at treningssentrene stengte, påbudet om hjemmekontor kom og mindre sosialisering ble normen, så vi behovet for aktivisering på en helt annen måte. Det er så godt for kropp og sjel, og spesielt om man er en person som tenker mye og hjernen jobber konstant – som er fort gjort nå som man gjør det aller meste hjemme. Derfor er det viktig å la hodet tenke på noe annet en liten stund.

Og følelsen etterpå, hvor man føler seg så sterk og full av energi – den følelsen er undervudert, det synes i hvert fall vi. Ekstra deilig er det å lage seg et godt måltid etterpå, enten om det er lunsj, middag eller kveldsmat. Vi har dilla på selleri-juice om dagen. Prøv denne oppskriften!

Ikke glem at nå som våren kommer, er det superdeilig å ta med treningsmatten ut enten i parken, i hagen, på balkongen eller andre steder også.

Under finner du eksempler på hvem som motiverer oss til å gjennomføre litt trening hver uke.

Hjemmetrening: Våre tre favoritter

Megan Roup

Foto: Instagram @meganroup

Megan kan du trene sammen med enten på Youtube, via hennes live-treningsøkter med gjester på Instagram, via hennes app @thesculptsociety eller øvelser hun deler i innlegg på Instagram.

Hun har treningsøkter som varer fra 10 minutter og lenger, og hun tar deg nøye gjennom hver øvelse.

Øktene svir og vi merker det skikkelig, men hun er en ekte motivator!

Melissa Wood

Foto: Instagram @melissawoodhealth

Melissa Wood Health kan du trene sammen med på Youtube, via hennes treningsprogram på nettsiden hennes eller øvelser hun deler på Instagram.

Flere av treningsøktene er på 10-15 minutter og her kan du kombinere så mange du vil. Vi er spesielt glad i den hvor hun har fokus på full kropp – den er råbra!

Yoga with Adriene

Foto: Instagram @adrienelouise

Youtube kan du trene Yoga sammen med Adriene. Vi har skikkelig dilla på hennes økter om dagen – hun er flink til å forklare hver av posisjonene, og selv uten noe yoga-erfaring, er disse øktene gjennomførbare!

Trenger du litt ekstra push i hverdagen til å få trent nå, prøv deg på 30-dagers challenge – det fikser du!

Tilbehør til hjemmetrening

Du trenger ikke mye tilbehør til hjemmetrening, men det kan gi litt ekstra motivasjon med et par håndledd-vekter og en ny treningsmatte som kanskje matcher interiøret hjemme?

Vi klarte heller ikke dy oss med å legge ved et deilig og vårlig treningssett som vi har høyt på ønskelista nå.

Yogamatte fra & Other Stories, kr 1100.

Håndledd- og ankelvekter fra Bala/Moniker, kr 799.

Sports-BH fra H&M, kr 149.

Treningstights fra H&M, kr 199.

Powered by Labrador CMS