Shoppingtips: Dette ønsker vi oss nå

Høsten er tid for innekos i eget hjem, så hvorfor ikke fornye hjemmet ditt slik at det blir ekstra koselig? Dette ønsker vi oss nå!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Det bugner over av lekre høstnyheter hos møbelkjeden Skeidar, og vi har plukket ut våre interiørfavoritter fra interiørtrendene 2018.

Gule og brune detaljer i hjemmet er stort denne høsten, og i kombinasjon med fine fløyelsstoffer gjør denne lille interiør-hacken hjemmet ditt ekstra koselig og lunt til høsten.

Gult er en av høstens store interiørtrender, så hvorfor ikke gå for en lekker Daybed i gul fløyel? Denne gir stuen din en ekstra wow factor!

Eller ønsker du heller å kjøpe noen fine gyldenbrune gardiner? Disse er perfekte for å gjøre hjemmet ditt ekstra lunt, og blandet med noen elementer av gult har hjemmet fått en Luxe Revival look!

J'adore!

Eller ønsker du en mer fransk look – Der nordisk tre møter Paris? La deg inspirere av våre ELLE-favoritter fra Skeidar:

Sjenk fra Skeidar, kr 5999, sidebord i Speil fra Skeidar, kr 1999// Sofa fra Skeidar, kr 20. 540 // Loungestol fra Skeidar, kr 5599// Sofabord med marmorplate fra Skeidar, kr 2999// Art deco inspirert puff fra Skeidar, kr 499//Mønstret grønn og beige pute fra Skeidar, kr 249//Mønstret pute kr 249//Pute med stort mønster fra Skeidar, kr 249 // Grå silkepute fra Skeidar, kr 499.

Man behøver ikke kjøre en trend fullt ut i sitt eget hjem, det er litt som å skape en personlig klesstil – slik ønsker man det i hjemme og! Naturelementer blandet med chic grå fløyel, gull, marmor og mønstermiks gir hjemme ditt en eksentrisk stil som både er hjemmekoselig, stram og elegant.

Den nydelige gråfargen på puffen og stolen får oss til å tenke på de fine hustakene i Paris, og dette er en gråfarge som passer til det meste. Med mønstrede puter i sofaen, et marmorbord og et lekkert sidebord i speil så er dette en kombinasjon vi ikke blir lei.

Interiørtrend 2018: Rosa

Pudderfarger er også stort i interiørverden akkurat nå, og vi elsker elementer av pudderrosa!

Si bonjour til denne rosa drømmestolen med myke kanter og stramme ben, helt perfekt å lounge i gjennom høsten, eller hva med et sidebord i rosa speil? Vi elsker det å kombinere dette svarte klassiske spisebordet med svarte spisestoler med flettetsete, med et fint rundt speil med rosa detaljer på veggen og en plakat har vi skapt en tidløs, men stram spisestue med en liten dose pastell!

Og du, vi har en Drømmekveld på Skeidar på Alnabru 27. september fra kl 19-22. Der ELLE har stylet sin drømmeavdeling og er til stede! Bli med på denne og meld deg inn i kundeklubben for gode avtaler!

Nyt Høsten

Powered by Labrador CMS