Se Hermès nye vinterkolleksjon for herre

Foto: Hermès

I helgen viste Hermès sin nye vinterkolleksjon for herre digitalt fra Paris. Her er noen våre favoritter...

Publisert Sist oppdatert

En kolleksjon som oppfordrer oss til å fornye bevegelsen til verden.

Innvendig og utvendig forlater klærne sine rammer og tilbyr en palett der spill med linjer og farger står sentralt: en energikilde. De bygger bro mellom forskjellige verdener.

Variert og funksjonell, plaggene er både uformelle og elegante. Voluminøse og kompakte materialer går forsiktig inn i hverandre i dristige assosiasjoner som hvisker ut linjen mellom formell og uformell.

Véronique Nichanian: Jeg er tilknyttet den mobile nasjonen, som symboliserer kunnskap og overføring av kunnskap, mens du eksemplifiserer kreativitet. Jeg ser Auguste Perrets minimalistiske arkitektur som uttrykker maskulinitet. I 1930-årene oppfant Perret en slags arkitektur uten grep, en ren linje i betong og tre. Det er det perfekte stedet å trylle frem en viss idè om vår tid og den nyvunne flytbarheten. Man kan nå lett bygge en bro over verdener og atferd som før pleide å ha tendenser til å være utelukkende. Innsiden og utsiden flyter nå fritt inn i hverandre, som det personlige og offentlige, private og profesjonelle. Jeg ønsket at klærne mine skulle gjenspeile det. Den praktfulle store trappen som modellene vil paradere er showets ryggrad: lys trenger inn og avslører høyt og lavt, innvendig og utvendig, mens det predikerer bevegelse mellom mellomrom. Vi vil være overalt, fra kjelleren til lagerrom og helt til gårdsplassen.

Har du enda ikke sett showet kan du se hele visningen her!

Véronique Nichanian: Jeg vil tro på en form for optimisme og glede skiller seg ikke fra den kreative ånden. Det er nettopp dette vi prøver å få frem i kolleksjonen. Den tilbyr nye passasjer mellom land og by, inne og ute, intimt og sosialt. Den sletter landemerker, gjør det formelle til det uformelle og uttrykker en ambisjon om letthet, og ønsker en avledning velkommen.

Her er noen av våre favoritter fra Hermès sin nye herrekolleksjon:

Powered by Labrador CMS