Denne helgen har vi fokus på "mys" i hjemmet, garderoben og på badet

Helgens ønskeliste

Publisert Sist oppdatert

Endelig fredag, og helgens ønskeliste! Denne helgen har vi fokus på mys. Vi skal skape hotell-stemning i hjemmet med nytt sengesett, og duftlys som minner oss om Paris.

Andre ting på helgens ønskeliste er en helt fantastisk ansiktsmaske som gjør huden plumped og klar for julebordsesongen – vi snakker glød med stor G. Vi kler oss i myk strikk, og 90-talls jeans, og en griselekker boblekåpe. Med andre ord er det fokus på kos både i hjemmet, på badet og i garderoben.

Shopping:

Savnet etter Paris er konstant, så derfor står dette duftlyset alltid øverst på vår ønskeliste. Dette er duften av Paris, og den legendariske konseptbutikken Colette. En magisk og sensuell duft av fiken.. Selv om butikken er lagt ned så lever dette duftlyset videre.. Det er bare å sette seg på venteliste!

Duftlys fra Lola James Harper, kr 599 (annonse)

Nydelig sengesett i egyptisk bomull med sorte kanter – dette skaper hotefølelsen hjemme!

Sengesett fra H&M, kr 1299 (annonse)

Myk, ribbet kashmirgenser med glidelås i halsen – den perfekte vintergenseren!

Genser fra H&M i kasmirmiks, kr 1299 (annonse)

Disse jeansene trenger vi i garderoben nå! Lyse jeans med høyt liv og rette ben gir oss akkurat den 90-talls-viben vi har dilla på nå.

Jeans fra Zara, kr 399

Kasjmirkammen er et must i enhver garderobe. Dra den forsiktig over en nuppete kasjmirgenser, et voila – genseren blir som ny!

Nuppefjerner fra Wakakuu, kr 59 (annonse)

Denne boblekåpen har alt! Den holder oss varm gjennom vinteren, og kan gjerne styles med høye hæler – hello New York City style!

Bobblekåpe i pudderorsa fra Other Stories, kr 2500 (annonse)

Det er bare å nyte tiden frem til snøen kommer med disse superklassiske ankelstøvlettene.. Tenk disse til en lys jeans og en tykk strikkegenser – den perfekte helge-looken!

Svarte ankelstøvletter fra Other Stories, kr 1500 (annonse)

Har du tørr og gusten hud etter en lag uke foran skjermen? Denne ansiktsmasken gir massevis av fukt og er helt perfekt å bruke dersom huden føles ekstra tørr, gusten og dehydrert. Akkurat nå, rett før julebordsesongen er vi ekstra nøye med huden vår, slik at den er glødene når festsesongen starter!

Face Mask fra Dr Barabara Sturm, kr 1119

Og trenger du serietips? – Se her!

God helg!

Powered by Labrador CMS