Mote

Helgens ønskeliste

Kjære Prada – dere gjorde det igjen.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Endelig fredag, endelig helg!

Ironien er komplett: Etter å ha både skrevet utallige saker og lengtet forventningsfullt etter våren, fikk pipa plutselig en annen lyd i går. Og vi skylder det hele på Prada.

I forbindelse med moteuka i Milano viste Prada, under kreativ ledelse av motebransjens nye favoritt-duo, Miuccia Prada og Raf Simons, husets FW23-kolleksjon. Og mer skulle ikke til –nå lengter vi til høsten.

Feminine, vakre skjørt med florale applikasjoner i kombinasjon med rundhalsede kasjmirgensere, miniskjørt med oversized blazere, og perfekte sigarettbukser i pasteller. Vi. vil. ha. alt.

Men inspirasjonen kan vi glede oss over allerede nå, og ikke minst kan vi låne looken.

Shopping:

Foto: Launchmetrics Spotlight

Prada FW23

Foto: Launchmetrics Spotlight

Mens vi drømmer om Pradas drøm av et skjørt, gjenskaper vi looken og silhuetten i helsort med et voluminøst taffeta-skjørt og en klassisk kasjmirgenser.

Helt siden Olivia Palermo giftet seg iført tyllskjørt og kasjmirgenser i 2014, har denne kombinasjonen representert den moderne bruden. Ikke minst gir den oss sterke assosiasjoner til Carrie Bradshaw. Og nok en gang craver vi denne romantiske, men avslappede kombinasjonen, denne gangen takket være en annen evig kjærlighet (les: Prada).

Oversized blazer + miniskjørt

Foto: Launchmetrics Spotlight

Vi elsker kombinasjonen av oversized blazer og miniskjørt – et antrekk i perfekt balanse mellom det feminine og maskuline.

God helg!

Powered by Labrador CMS