Helgens ønskeliste

Foto: Getty Images & produsentene

90-tallet møter casual cool i helgens ønskeliste.

Publisert Sist oppdatert

Endelig fredag! Etter en hel uke med varmegrader og sol, kler vi oss i lyse farger, og håper at våren er kommet for å bli.

Looken vi går for er casual cool, og kombinerer mer avslappede plagg mot plagg med "det lille ekstra". Vi styler blant annet en oversized, avslappet genser, mot smale bukser med snøring, og en slip dress mot en oversized, dobbeltspent blazer.

På helgens ønskeliste finner du også perfekte mules fra Bottega Veneta, og en genser som oser av 90-talls nostalgi fra Ulla Johnson.

Helgens ønskeliste: Shopping

Oversized genser fra H&M, 499,- (annonse)

Denne genseren er som skapt for sommergarderoben, og vi ser allerede for oss denne på stranden, over en bikini. Enn så lenge er den perfekt i vår-garderoben!

Bukser med snøring fra H&M, 599,- (annonse)

Dobbeltspent blazer fra H&M, 699,- (annonse)

En lekker blazer er redningen i mang en kleskrise, og denne kan like gjerne styles til jeans og t-shirt, som til en slip dress og høye hæler.

Slip dress fra H&M, 699,- (annonse)

En av 90-tallets store favoritter: slip-kjolen. Der noen ser en nattkjole, ser vi den perfekte sommerkjolen. Akkurat nå styler vi denne med en blazer og mules.

Genser fra Ulla Johnson, 7399,- (annonse)

En drøm av en genser! Ermene, fargene og solsikke-mønsteret – what's not to love?

Miniskjørt fra Arket, 590,- (annonse)

Mini-skjørtet er en av sesongens store trender, og dette uniforms-inspirerte skjørtet er noe av det hotteste du kan ha på deg akkurat nå.

Skinnbukse fra H&M, 2499,- (annonse)

Vi er svake for garderobe-klassikere, og dersom miniskjørtet blir for mini, er disse buksene perfekte med genseren fra Ulla Johnson.

Mules fra Bottega Veneta, 6000,- (annonse)

Det blir ikke mer casual cool enn en par mules, og disse fra Bottega Veneta er perfekte for (nesten) enhver anledning. Det er vel lov å drømme?

Powered by Labrador CMS