Helgens ønskeliste

Foto: Instagram @lindatol_ og produsentene

9 ting vi ønsker oss denne helgen!

Publisert Sist oppdatert

Striper og fargepaletter som beige og brunt ser ut til å være sentrale momenter i motebildet denne høsten, og vi tipser til hvordan det kan brukes i "Helgens ønskeliste".

Denne helgen vil vi kle oss i grå jeans stylet til en stripete, beige og sort genser, høye støvletter (som er et must have i alles garderobe denne høsten – det er bare å ta de frem allerede nå) og en cape.

Høsten er den perfekte sesongen for å bruke cape. De er rålekre å bruke utenpå strikkegensere, men også utenpå skjorter med en strikkevest til. Jeg vil definitivt gi plass til en cape i min garderoben denne høsten.

Detaljer i nyanser av rødt blender så godt sammen med jordtoner og beige og vi har en nydelig, rød veske fra Acne Studios som står høyt på vår ønskeliste denne høsten.

Foto: Instagram @junybreeze

Med en blå og hvit-stripete genser stylet til blå jeans, støvletter med en liten hel og en rød beret og leppestift, er vi klare for å kle oss som vi ville gjort i gatene i Paris denne høsten, inspirert av pariseren Juny. Parisian chic-stilen er en perfekt styling denne høstsesongen, og med en elegant kåpe utenpå antrekket – vipps du er klar for høst.

I vesken denne helgen går vi for en kremblush som er perfekt å ikke bare bruke i kinnene og på øyenlokkene. Og med bittelitt blush på nesetippen, da er vi klare for helg!

Helgens ønskeliste

Stripete genser med høy hals fra Totême/Net a porter, kr 5794.

Cape fra COS, kr 1500 (annonse).

Grå jeans fra Hunkydory, kr 1899 (annonse).

Støvletter fra Totême/Net a porter, kr 8235.

Veske fra Acne Studios, kr 10 999 (annonse).

Øyenskyggepalett fra Givenchy, kr 685 (annonse).

Stripete genser fra & Other Stories, kr 790 (annonse).

Jeans fra Zara, kr 379.

Kremblush fra & Other Stories, kr 170 (annonse).

Powered by Labrador CMS