Dette vil vi se på kino akkurat nå!

Hva er vel bedre å unne seg litt popcorn og godis på kino? Disse filmene anbefaler vi deg å se!

Publisert Sist oppdatert

Kino mars 2020:

Nyt en filmopplevelse med gode venner, familie eller kjæresten. Kjøp deg et stort beger med popcorn og fyll godteposen med favorittene.

Under har vi listet fire filmer det er vel verdt å se på kino akkurat nå.

Kino mars 2020

Like A Boss

https://youtu.be/9ESkyRFEso4

De to venninnene Mia (Rose Byrne) og Mel (Tiffany Haddish) starter opp et skjønnhetsfirma sammen, til tross for at de er totalt ulike som personer. Gjelden vokser dem raskt over hodet, og de bestemmer seg for å hente inn en tredje partner.

Men alle gode ting er ikke alltid tre, spesielt ikke når vedkommende er den pengegriske mogulen Claire Luna (Salma Hayek), som kun ønsker å stjele patentene deres. Ingen midler er for drøye når Mia og Mel går i gang med å vinne firmaet sitt tilbake.

Skjønnhetsindustrien er i ferd med å bli skikkelig stygg!

Sjekk ut filmen her!

The Invisible Man

https://youtu.be/WO_FJdiY9dA

Cecilia (Elisabeth Moss) lykkes med å flykte fra sin voldelige og manipulerende samboer, forskeren Adrian Griffin. Hun starter et nytt liv i nye omgivelser, selv om hun lever i evig frykt for at Adrian skal finne henne.

Så får hun beskjed om at ekskjæresten har tatt livet av seg, og i testamentet har han etterlatt henne en betydelig pengesum. Når sjokket har lagt seg, begynner Cecilia endelig å se lyst på fremtiden igjen. Men hun føler seg fremdeles iakttatt, og snart starter en rekke skremmende hendelser å ramme henne og de hun holder kjær.

Holder hun på å bli gal, eller er det noen der ute som vil skade henne. Noen hun ikke kan se.

Sjekk ut filmen her!

The Gentlemen

https://youtu.be/2B0RpUGss2c

Mickey (Matthew McConaughey) vil selge marihuna-imperiet sitt og avgjørelsen utløser et kaotisk ras av rykter, bestikkelser og utpressing i Londons kriminelle underverden.

Med seg har Guy Ritchie, som vanlig, et imponerende cast: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding , Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell og Hugh Grant.

Sjekk ut filmen her!

Little Women

https://youtu.be/AST2-4db4ic

Sjekk ut filmen her!

Nominert til 6 Oscar! Beste film! Beste manus! Beste skuespiller (Saoirse Ronan)! Beste birolle (Florence Pugh). Beste musikk! Beste kostymedesign!
Med en fantastisk rollebesetning og en smart, sensitiv gjenfortelling av det klassiske kildematerialet, beviser Greta Gerwigs Little Women at noen historier virkelig er tidløse. Jo March reflekterer over livet sitt og forteller historien om March-søstrene; fire unge kvinner som bestemmer seg for å leve livet på egne premisser.
Powered by Labrador CMS