Pride-prat med Helene Granbo

Slik feirer influencer og YouTuber, Miss Cola Cherry aka Helene Granbo, årets Pride!

Publisert Sist oppdatert

Oslo Pride er Norges største kulturfest for LGBTQ+samfunnet. Selv om deler av feiringen vil bli noe annerledes i år, vil det blant annet arrangeres Pride Park og Pride House som vil finne sted på Youngstorget fra 18. juni - 27. juni. Det vil også være mulig å delta på en digital feiring av Pride for å støtte og delta på folkefesten. Årets tema er Internasjonal Solidaritet. Du kan se hele programmet for Pride her.

Hvordan feirer du Pride i år?

– I år feirer jeg Pride hjemme i sommerhuset til kjæresten min i Stockholm! Vi lager masse god mat, og gjør hver dag spesiell og romantisk. Det er viktig med hverdagsromantikk <3

https://www.instagram.com/p/CQEC6AzhY-8/

Hva er ditt beste Pride-minne?

– Mitt beste Pride-minne må være fra et år da vi var på hytta og hadde bestemt oss for å ha en rolig kveld. Så hørte vi plutselig masse lyder og høy musikk fra nabohytta som eies av et eldre ektepar. Så ser vi bort på eiendommen deres og ser masse farger og Pride-flagg og tenkte at det her må jo være et tegn fra Gud. Så vi går selvfølgelig bort dit for å hilse på, og da viser det seg at sønnen til det eldre ekteparet hadde tidenes over the top Pride fest med masse fine mennesker. Så vi danset til gamle slagere, badet og koste oss masse! De beste kveldene er alltid de som ikke er planlagt.

Hvordan kler du deg og sminker deg til Pride?

– Jeg kler meg veldig fint og fargerikt og pynter meg akkurat slik som jeg gjør resten av året! Jeg ELSKER å pynte meg, og kler meg egentlig ekstra fint hver eneste dag. Fargerike klær gjør meg også veldig glad!

https://www.instagram.com/p/CPtVkXsBte8/

Hvorfor er Pride viktig for deg?

– Pride er viktig for meg fordi det er så viktig å være synlig og ha fokus på LHBT- mennesker da vi fortsatt har en veldig lang vei å gå. Det er overhodet ikke enkelt å ha kjæreste av samme kjønn, og det føler jeg på hver eneste dag. Det er mange som tror jeg og kjæresten min lyver om å være sammen, at vi kun gjør det for å få oppmerksomhet av menn (HAHA) og vi får veldig mange homofobiske og fæle kommentarer hver eneste dag. Vi har også opplevd å bli filmet av menn om vi kysser eller holder hender i offentligheten. Det er skikkelig respektløst, og det viser hvor ekstremt viktig det er med Pride.

https://www.instagram.com/p/CPyOEdPhTub/

Også til slutt – en liten hilsen til ELLE-leseren:

– Jeg håper alle sammen får en fantastisk vakker sommer med masse latter, god mat og kjærlighet! HAPPY PRIDE! 🌈 Stor klem fra meg ❤️

Powered by Labrador CMS