Vi tok en prat med Hedda Skoug om hennes nye kleskolleksjon

Foto: Truls Qvale. 

Og hennes forhold til undertøy...

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med MyMuse

I går ble den nye kleskolleksjonen til Hedda Skoug x MyMuse Lingerie lansert. Og deler av kolleksjonen, som består av 5 Lounge Wear plagg, ble utsolgt på under én time!

Vi tok en prat med Hedda Skoug om kolleksjonen og hennes forhold til undertøy...

Fortell om kolleksjonen!

– MyMuse Lingerie er allerede en etablert nettbutikk som selger undertøy, så jeg ønsket å lage en Lounge Wear-kolleksjon man kan dresse opp og ned og fint bruke utenfor husets fire vegger. – Tanken bak kolleksjonen var at man skal kunne leke seg med de plaggene man allerede har i garderoben. Jeg personlig elsker plagg jeg kan dresse opp og ned, så disse fem plaggene er plagg jeg har savnet å ha i garderoben min.

Dette pysjamassettet passer til både fest og hverdags! Foto: Truls Qvale.

Hva består kolleksjonen av?

– Den består av et pysjamasinspirert sett i sateng som man kan bruke til enten høye hæler på fest eller med sneakers til hverdags. Den består også av et beige strikkesett som virkelig er den perfekte kosedressen du kan føle deg fresh og lekker i. Og så er det en svart kimono som du kan bruke enten som morgenkåpe eller over en topp og skinnbukse, stylet med høye hæler. Du kan også fint ha den over en slitt jeans og T-skjorte eller til boots og kjole med belte i livet.

Kommer det flere samarbeidskolleksjoner med deg og MyMuse Lingerie?

– Ja, det kommer flere... Men mer kan jeg ikke røpe enda!

Dette er den perfekte kimonoen som passer til alt i garderoben! Foto: Truls Qvale.

Hva er sexy for deg?

– Jeg mener jo da at livet er altfor kort til å gå med stygt undertøy! Gutter er kanskje av den oppfatning at undertøyet skal av uansett, men jeg synes undertøy er mer sexy enn en naken kropp, fordi man viser en form for eksklusivitet og respekt for kroppen sin. Undertøy er så lite, så det lille du har på deg synes jeg skal være pent. Samtidig synes jeg det er veldig sexy å være selvsikker og vise at du har selvtillit. Og jeg tror faktisk de fleste får hakket bedre selvfølelse av å gå med fint undertøy.

Kommer neste kolleksjon til å være med undertøy?

– Vi har snakket om at en av de neste kolleksjonene skal være med undertøy ja... Vi får se.

Har du noen undertøystips til oss?

– Jeg går faktisk bare med sorte blonder, for det synes jeg er supersexy. Jeg synes også at det er veldig fint med brede blonder under BH-en, og at det er finere med BH-er som ikke er vatterte.

Hedda Skoug er opptatt av plagg med den perfekte passformen. Foto: Truls Qvale.

Fortell om selve designprosessen

– Jeg var veldig opptatt av at jeg skulle være med hele veien og at dette ikke bare var noe jeg satte navnet mitt på. Jeg har virkelig vært med på alle detaljer av designprosessen. Plaggene valgte jeg på bakgrunn av hva som har vært populært på min blogg og Instagram tidligere. Puffermene på pysjamastoppen, for eksempel, er fordi jeg har hatt noen bluser med puffermer som har vært veldig etterspurt av mine følgere på Instagram. Det var egentlig fristende å lage den i sort, men så visste jeg at rosé-fargen kom til å bli en veldig trendy i høst og det er også en farge man kan bruke året rundt.

Dette settet er allerede utsolgt, men det kommer ny drop snart! Foto: Truls Qvale.

Hva tror du er grunnen til at folk er så opptatt av å kjøpe det du har på deg?

Du ble jo singel for et par måneder siden. Men hvordan går det med kjærligheten nå? Har du noen i kikkerten?

– Det vet jeg ikke, kanskje fordi jeg er en "girl next door"-type og ikke bryr meg så mye om trender. Jeg er litt mer lik mannen i gata og kanskje er det derfor lettere å la seg inspirere av stilen min. Dessuten er jeg veldig opptatt av at plaggene jeg går med skal ha en perfekt passform, fremfor at de er trendy.

– Ja...

Powered by Labrador CMS