Ikea + Hay = sant

Ikea og danske Hay har laget møbelkolleksjon sammen. Foto: Ikea

På fredag lanseres resultatet av samarbeidet mellom to av våre interiørfavoritter: Hay og Ikea.

Publisert Sist oppdatert

Kolleksjonen, som har fått det forventingsfulle navnet Ypperlig, består av både sofasofa, stoler, krakker, bord, hyller, lamper, speil, puter - og ikke minst: En redesign av den store og praktiske blå Ikea-plastposen! Det danske interiørfirmaet Hay har ikke endret størrelsen på posen, men laget flere nye versjoner i avdempede farger og med ny vevstruktur. Vi har troen på at dette kan bli en ny, alternativ veskefavoritt!

Den klassiske blå Ikea-posen har fått ny drakt i regi av det danske interiørfirmaet Hay. Sjekk også ut de fine krakkene og speilene! Foto: Ikea

Ikea har bare lagt ut noen få bilder av designkolleksjonen på hjemmesiden sin, men det ser veldig lovende ut. Både form og materialer skal være funksjonelle og praktiske - typisk Ikea, men med en dansk designtvist á la Hay. Det må jo bli bra. Vi gleder oss! Sees i køen på Ikea på fredag ;)

En sovesofa som er både vakker og god å ligge i. Sovesofa med springfjær fra Ikea + Hay. Foto: Ikea

Fine puter til en rimelig penge. Design: Ikea + Hay. Foto: Ikea

Om Hay: Ekteparet Mette og Rolf Hay er duoen bak designbyrået HAY. Byrået ble grunnlagt i København i 2002 og spesialiserer seg på å lage innredning til moderne hjem ved hjelp av avansert industriproduksjon. Hay-duoen henter inspirasjon fra arkitektur, mote og kunst, og tingene de lager har en enkel og funksjonell, men likevel vakker design.

Mette og Rolf Hay. Foto: Ikea

Powered by Labrador CMS