En kvinne for sin hatt

Foto: @jaquemus og produsentene.

Vi sikler alle etter stråhatten fra Jacquemus denne sesongen. Her har du seks budsjettvennlige alternativer.

Publisert Sist oppdatert

Du har kanskje allerede fått med deg den altfor altfor store stråhatten som er "all over" Instagram for tiden? Selv om den er for stor til å bruke "in real life", er den et av de plaggene som trolig vil bli husket fra sommeren 2018.

Om ikke, kommer kanskje den danske toppmodellen Emma Leth (som blant annet har gått for Balenciaga de siste sesongene) til å bli husket for at hun byttet ut det tradisjonelle brudesløret med nettopp: stråhatten fra Jacquemus, da hun giftet seg forrige helg.

https://www.instagram.com/p/Bjj8W1zgJmG/?hl=nb&taken-by=emma_leth

Stråhatt eller ikke stråhatt, hodeplagget er og blir et nøkkkelplagg hver sommer. Om du, som oss, har drømt om en billigversjon av it-hodeplagget, bør du scrolle videre nedover her.

Alle kjedebutikkene har selvfølgelig for lengst lagd egne versjoner av hatten, takk og lov for oss dødelige (og alle de andre som har planer om å gå ved siden av deg i sommer). Her gir vi dere seks stykk stråhatter som vi drømmer om akkurat nå.

SHOP: STRÅHATT

Fra venstre: Stråhatt fra Zara, kr 299. Basthatt med sort kant fra Zara, kr 249. Stor stråhatt med oppbrettet kant fra H&M, kr 299.

I år skal stråhatten helst ha en lys bastfarge,være så enkel som mulig og så stor som mulig!

Fra venstre: Stråhatt med sort bånd fra Accezzorize, kr 205. Stråhatt fra Nelly, kr 199. Stråhatt med sennepsgult bånd fra Sensi Studio, kr 2000.

It-veske: Denne kurvvesken vil vi ha nå!

Powered by Labrador CMS