Slik pleier du tørt og skadet hår

Ekstrem hårpleie til unnsetning.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Redken.

For de aller fleste kan en god hårdag nærmest gi superkrefter i form av det å føle seg bra. Men på lik linje med huden, trenger håret også pleie for å vise seg fra sin beste side.

Paradokset er at mange av de grepene vi gjør for at håret skal se finere ut, også bidrar til å skade håret. Eksempler på dette er kjemiske behandlinger som farging, og varmeverktøy brukt til styling, som krølltang, rettetang eller den gode, gamle hårføneren.

Faktisk kan dette kan bidra til at kvaliteten på håret svekkes, og i verste fall brekker, også kjent som breakage.

Førstehjelp for tørt og skadet hår

Typiske kjennetegn på hår som sårt trenger pleie, er at det blir tørt og nesten krusete, faktisk kan det minne om sukkerspinn. De fleste har kanskje opplevd at tuppene fliser seg, eller deler seg. Her gjelder det å motstå fristelsen med å dra i dem, da dette ødelegger hårstråets fiber.

Det du derimot kan gjøre, med god samvittighet, er å gi håret næring i form av proteiner. Vi sverger til Redken Extreme, og vi er på ingen måte de eneste.

Redken Extreme har blitt en av de mest ikoniske seriene innen profesjonell hårpleie. En av grunnene til dette er vitenskapen som ligger bak og sikrer riktige ingredienser for å takle skadet hår. Redken Extreme inneholder, i tillegg til protein, også aminosyre (arginin) som bidrar til å forsterke og gjenoppbygge hårets styrke, samt sitronsyre for å balansere hårets pH-verdi. Det høres kanskje komplisert ut, men kort sagt trenger håret protein, fukt og lav pH for å sikre et hår som ser sunt og glansfullt ut.

Med hjelp av kun tre enkle steg er du allerede godt på vei mot et glansfullt og sunt hår. Bruk Redken Extreme Shampoo når du vasker håret, gjerne i to runder. Dette renser håret, fjerner alt av produkter og gjør håret mottakelig for pleie.

Deretter bruker du Redken Extreme Conditioner. For de fleste vil de holde å bruke denne hovedsakelig i "lengdene" av håret, og ikke i hodebunnen. Pakk deretter håret inn i en håndkle, og la det tørke en liten stund til det blir såkalt "håndkletørt."

Siste steg er Redken Extreme anti-snap treatment, en leave-in-behandling som ikke skal skylles ut, men heller pleie håret til neste vask.

Ekstreme resultater: Her kan du se resultatet etter en runde med bruk av Redken Extreme.

Med Redken Extreme kan du oppleve opptil 73% mindre knekte hårstrå*, og ikke minst kan du føle på god samvittighet for at du tar godt vare på håret ditt.

*Instrumental test, som en del av et system bestående av shampoo, conditioner & anti snap-behandling.

Kilde: Redken.no

Powered by Labrador CMS