Fabelaktig hår med god samvittighet

Disse produktene vil håret ditt (og planeten) elske.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med KMS.

Bærekraft og miljøbevissthet er blitt en naturlig del av hverdagen vår. Vi kildesorterer som aldri før og blir mer og mer bevisste i de daglige valgene vi tar. Nå vil KMS gjøre det enkelt for deg å ta et bærekraftig valg, også når det gjelder hårpleierutinen din. Med det lanseres en helt ny serie, KMS CONSCIOUS STYLE.

Dette blir garantert den nye favorittserien for deg som aktivt leter etter renere og mer bærekraftige hårprodukter fra start til finish – uten at det går på kompromiss med produktenes ytelse for å oppnå din stil.

Hårprodukter som er bra for både deg og miljøet

Vi ELLEsker at CONSCIOUS STYLE består av skånsomme formler til daglig bruk som er snille mot både deg og miljøet. Produktene er veganske og utviklet med få, men svært aktive ingredienser. Serien inneholder opptil 98% naturlige ingredienser og er opptil 97% nedbrytbare. Emballasjen er gjenvinnbar og til dels laget av resirkulert materiale (PCR).

Vi har stor tro på at dette kommer til å bli en ny favoritt hos mange, spesielt blant dem som ønsker det beste for både håret sitt og miljøet. CONSCIOUS STYLE består av en deilig shampoo og conditioner, i tillegg til en multi-benefit spray og guttas favorittpaste. Produktene gir vektløs fuktighet, naturlig tekstur og beskyttelse mot miljøforurensende stoffer. Et must på badet for deg med fint til normalt hår!

KMS Conscious Style, Everyday Shampoo og KMS Conscious Style, Everyday Conditioner kan kjøpes hos din nærmeste KMS salong – finn nærmeste salong her.

KMS Conscious Style, Styling Putty kan kjøpes hos din nærmeste KMS salong – finn nærmeste salong her.

KMS Conscious Style, Multi-benefit Spray kan kjøpes hos din nærmeste KMS salong – finn nærmeste salong her.

Visste du at...

Alle produktene til KMS inneholder opptil 98% naturlige ingredienser. Nøkkelingrediensene er ECOCERT sertifisert moringa olje og glutenfri havreolje. Dette er ingredienser som er kjente for å være rike på antioksidanter og beskytte mot miljøforurensende stoffer. KMS sine leverandører er opptatt av å drive bærekraftig og samarbeider med lokale landbruk.

Powered by Labrador CMS