Er dette verdens beste hårkur?

k18 hårkur

Frisører, kunder og vi mener det!

Publisert Sist oppdatert

Verdens beste hårkur?

Når så godt som en hel frisørverden er over seg av begeistring for ett og samme produkt, ja, da blir vi frista til å prøve. Hårkuren K18 vant også amerikanske ELLE sin skjønnhetskåring for mest innovative produkter i 2020. Og er nå endelig tilgjengelig også her til lands!

Det er ingen tvil om at denne spennende og ekstremt effektive nyheten lever opp til forventningene. Den kalles en peptid-kur for håret, og det den gjør er å reparere håret i dybden – og da spesielt hårets keratin. K18 er en syntetisk form for det stoffet håret bruker for å reparere seg selv, og den virker på bare fire (!) minutter. Du kan ta en K18-behandling i salong, for så å fortsette kuren hjemme – eller du kan kjøpe produktet og bare bruke det hjemme.

Slik fungerer K18

Leave-In Molecular Repair Hair Mask fra K18, kr 795 (annonse).

Det fungerer ved at du vasker håret med bare sjampo, tørker med et håndkle, fordeler et par pump av K18 i hele håret (less i more!) og venter i fire minutter før du kan style som du ønsker.

Det anbefales at man bruker kuren etter hver vask de fire til fem første gangene, og etter det, holder det å bruke den hver tredje til fjerde vask. Se an hva akkurat ditt hår trenger! Dette er virkelig magi på flaske, og har du skadet hår etter for eksempel mye varmebehandling eller farging/bleking, vil du garantert oppleve en stor forbedring. Et stort pluss er det også at du ikke merker noe til produktet i håret – det føles bare ekstra mykt og glansfullt.

Prisen kan kanskje virke stiv for noen, men som sagt trenger du bare bruke produktet hver tredje eller fjerde vask etter første runde, så en liten flaske vil holde i lang tid!

Les også: Disse frisyrene er perfekte for deg med tynt hår.

Powered by Labrador CMS