Hårklype-bonanza i motebildet

Nå er denne 90-talls trenden tilbake.

Publisert Sist oppdatert

Etter at det danske merket Saks Potts hadde modeller med 90-talls hårklyper i håret på catwalken, har trenden tatt helt av blant danske og ikke minst norske influencere. Hårklyper i alle regnbuens farger som rosa og oransje, med strass, med diamanter eller med blomstermønster. Alt er lov! Spennen skal helst festes på siden av håret eller i bakhodet for å holde håret borte fra ansiktet.

Les også: Nathalies dagbok fra moteuken i København

Tre som har hengt seg på trenden:

Instagram: @emelisindlev

Den danske stylisten og influenceren Emeli Sindlev viser her hvordan hun styler hårklype-trenden.

Instagram: @caroline_brasch

Den danske supermodellen Caroline Brasch Nielsen var en av modellene som gikk Saks Potts visningen i København (bilde til høyre), hun har slengt seg på trenden og vi har lyst på alle disse tre rosa hårklypene.

Instagram: @tineandrea

Norske Tine Andre Lauvli (som forøvrig er å finne i den nyeste utgaven av ELLE) har valgt å gå for en spenne-variant med lekre strassdetaljer.

Shop stilen:

Lyst til å kopiere stilen? Under har vi plukket ut en rekke hårklyper vi ønsker oss akkurat nå.

FRA VENSTRE: Sølvklype med strass fra Glitter, kr 105. Gull og leopard klype fra Glitter, kr 80 (2-pack). Klype med lilla blomster fra Accessorize, kr 70. Stenbelagt hårklype fra Accessorize, 160. Hårklyper i marmor og blomstermønster fra Accessorize, kr 80 (2-pack). Rosa hårklype fra H&M, kr 39.

Powered by Labrador CMS