Hottere enn noensinne

Disse 80 og 90-talls accessoirene er tilbake i motebildet!

Publisert Sist oppdatert

Vi lar oss stadig inspirere av det glade 80 og 90-tallet i motebildet. Og denne sesongen er det spesielt hårtrendene fra denne tidsepoken vi ønsker å kopiere.

Hårspenner, hårklyper, scrunchies og hårbøyler er vårens mest trendy tilbehør. Så her er det bare å grave nederst i skuffene og finne fram godsakene.

Her viser vi hvordan du stjeler stilen.

Hårklyper

Den svenske influenceren @hannamw, danske @emilisindlev og norske @mariannetheodorsen vet hvordan de skal rocke en hårklype. Tenk sterke farger, glitter og paljetter. Jo mer «jalla», desto kulere. Med forbehold selvfølgelig!

Les også: Hårklypebonanza i motebildet

Hårspenner

Hårspennene er enda et tilbakeblikk fra 90-tallet som it-girlsa er helt ville etter. Her ser du hvordan norske @annabelrosendahl og @darjabarannik, samt engelske @iamlaurajackson har kopiert stilen. Fest hestehalen med en lekker spenne som Darja har gjort her, eller hold håret borte fra ansiktet som Annabel og Laura.

Scrunchies

Danskene hopper fort på trendene. Ganni har en superkul rød scrunchie med hvite blomster som vi ønsker oss. Den danske modellen @emma_leth (helt til høyre) viser her hvordan du kan bruke en scrunchie til en pyntet kjole (fra Ganni) og allikevel se kul ut, mens franske @camillecharriere (i midten) ser hverdagskul ut med teddykåpe, hvite boots, en rød scrunchie og matchende paraply.

Dette er de mest trendy hårfargene nå!

Hårbånd/hårbøyle

Hårbåndet er også et superkult accessoir du bør investere i denne sesongen. Marianne Theodorsen (til venstre) har på seg en fargesprakende hårbøyle fra det norske merket @cindyroee, ELLE-blogger @guriheli sverger til det sorte 90-talls pannebåndet mens den danske bloggeren @fundachristophersen har gått for en nerdete stil med en retro 80-talls hårbøyle.

Shop stilen

Fra venstre: Scrunchie fra Ganni, kr 199. Hårbånd fra H&M, kr 49. Hårspenner fra Glitter ,kr 100 og kr 80. Hårbånd fra Gucci, kr 8043. Hårklype fra Accessorize, kr 145.

Du finner en rekke kule håraccessoir hos de fleste kjedebutikkene, ellers har Gucci en rekke kule varianter. Et hot tips er å lete på eBay etter fargerike hårklyper og spenner. Der koster ting en slikk og ingenting!

Ny hårfarge: Pink Lemonade

Powered by Labrador CMS