Kjøp nå!

Han skal synge i bryllupet til Meghan & Harry

Ikke et øye kommer til å være tørt...

Elsker du kongelige bryllup like mye som oss? Ja da har du en drømmevår foran deg.

I mai får endelig prins Harry sin Meghan Markle og det kan se ut til at bryllupsmusikken blir noe helt utenom det vanlige. Ifølge til sikre kilder, er det nemlig ingen ringere enn Elton John som skal opptre.

Den 19. mai gifter prins Harry seg med Meghan Markle og kongelige bryllup er jo noe helt spesielt. Men det spørs om ikke dette bryllupet blir ekstra tårevåt, dersom Elton John skal synge i vielsen. Helgen da bryllupet går av stabelen har verdensartisten innstilt to planlagte spillejobber. Ifølge hans offisielle hjemmeside er grunnen til at han nå må endre på disse to spillejobbene at det kræsjer med en annen spillejobb han har lovet seg bort til.

Om det blir Elton John som skal synge i vielsen betyr det ekstra mye for alle kongelige fans der ute. Vi husker jo alle sangen Elton John sang under prinsesse Dianas begravelse. Sangen «Candle in the wind» ble en tårevåt og vakker avskjed for en hel verden.

Prins Harry har tidligere uttalt hvor viktig det er for han at hans døde mor får ta del i bryllupet på en eller annen måte. Prins Harry var kun tolv år gammel da han fulgte sin mamma til graven – Noe han har uttalt at preget han i mange år etterpå.

Mer om bryllupet:

Hun skal følge Meghan til alters

Slik fridde Harry

 

Av Nathalie Helgerud