Halloween-filmer: Såklart elsker man de gamle klassikerne. Det finnes likevel grenser for hvor mange ganger man kan se dem, spesielt med tanke på at man blir mindre og mindre skremt for hver gang.

Netflix annonserte her om dagen at de kommer til å slippe nye skrekkfilmer hver uke i løpet av oktober, så om du er glad i skrekk vil det ikke være en mangel på alternativer.

12 nye Halloween-filmer for deg som elsker skrekk:

Candyman

Dette er en ny versjon av klassikeren fra 1992. Så lenge innbyggerne i Cabrini i Chicago kan huske, har de blitt terrorisert av spøkelseshistorier om den overnaturlige seriemorderen med krok til hånd, som lokkes fram når man står foran speilet og sier navnet hans fem ganger.

Et tiår etter forrige terrorisering, har kunsteren Anthony McCoy og kjæresten hans, Brinna Cartwright, flyttet inn i en loftsleilighet i den nå hippe delen av Cabrini. Sosiale medier-generasjonen kjenner ikke til historien om Candyman i det hele tatt, men når Anthony begynner å benytte seg av den, endres alt.

Malignant

Fra regissøren av The Conjuring. Madison våkner om nettene av indre syn om bestialske mord som viser seg å være sanne og som utspiller seg i realtid. Madison tvinges dermed til å møte frykten sin fra barndommen som nå entrer livet hennes. 

Don’t Breathe 2

Don’t Breathe 2 foregår åtte år etter hendelsene i forgangeren fra 2016, hvor en gjeng ungdommer brøt seg inn i den blinde krigsveteranen Norman sitt hus. Han var da filmens værste skurk, men i oppfølgeren er det Norman som er på jakt etter de som kidnappet en jente han oppdro som sitt eget barn. 

Nightbooks

Skrekkhistorie-entusiasten Alex må fortelle nye skumle historier hver kveld – eller forbli fanget i leiligheten til en heks for alltid.

Familien Addams 2

Den klassiske Familien Addams er tilbake i tegnefilm. Kanskje ikke superskummelt, men det er nå fortsatt Familien Addams.

Morticia og Gomez er opprørte over at barna deres vokser opp, dropper familiemiddager og er totalt konsumerte av «skremtid.»

For å styrke familiebåndene bestemmer de seg for å presse Wednesday, Pugsley, Onkel Fester og resten av gjengen inn i den hjemsøkte bobilen sin og begi seg ut på en siste elendig familietur. Hva kan gå galt? En hel del.

Halloween Kills

Halloween Kills er den tolvte filmen i den velkjente Halloween-serien om Michael Myers, og fortsetter der vi var i 2018. Laurie, Karen og Allyson forlot det maskerte monsteret Michael Myers innelåst og brennende i Lauries kjeller – trodde de.

Men, Michael lykkes med å komme seg ut av Lauries felle og fortsetter med sitt rituelle blodbad. Laurie kjemper mot skadene sine samtidig som hun forbereder seg på å forsvare seg mot han, og inspirerer hele Haddonfield til å stå imot det ubarmhjertige monsteret.

Prey

Tysk Netflix-orginal i samme ånd som Red Dot. En vandring i villmarken forvandles til en kamp for overlevelsen når fem venner plutselig blir målskiven til en mystisk jeger.

Fear of Rain

En jente med schizofreni kjemper mot skremmende hallosinasjoner når hun begynner å mistenke at naboen hennes har kidnappet et barn. Den eneste som tror på henne er Caleb – en gutt hun ikke er helt sikker på om egentlig eksisterer. Med Kathrine Heigl.

Last Night in Soho

En ung jente med en stor lidenskap for motedesign kan på mystisk vis reise tilbake i tid til 1960-tallet hvor hun møter idolet sitt, en ung og strålende sanger som drømmer om berømmelse.

Men 60-tallets London er ikke det det ser ut til å være, og det ser ut til at selve tiden faller fra hverandre med skremmende konsekvenser. Med Anya Taylor Joy.

There Is Someone Inside Your House

En maskert morder forfølger en gruppe high school-elever og avslører deres mørkeste hemmeligheter.

Night Teeth


Når det nærmer seg Halloween på ordentlig, kommer premieren på en ordentlig vampyrfilm på Netflix. En ung sjåfør plukker opp to mystiske kvinner i løpet av en natt i Los Angeles. De vil feste – og de er blodtørste. Med Megan Fox, Sydney Sweeney og Alexander Ludwig i hovedrollene.

Hypnotic

En kvinne får hjelp av en hypnoterapeut, men oppdager at de intense øktene har fatale konsekvenser. Med skrekkdronningen Kate Siegel.

 

Denne saken er fra ELLE.se

Relatert

Vi teller ned til And Just Like That

ELLEs forventninger til And Just Like That
De beste julefilmene

De beste julefilmene

12 julefilmer du kan kose deg med i førjulstida
julefilm

Topp 50: De beste julefilmene

Fra Die Hard til Home Alone, her er de 50 beste julefilmene gjennom tidene