Det fineste regntøyet

Foto: @pernilleteisbaek/produsentene

Disse regnjakkene og støvlene holder deg både tørr og trendy i ruskeværet.

Publisert Sist oppdatert

I dag trenger vi virkelig regntøy. Og ELLEs Caroline Skjelbred har klikket hjem høstens fineste regnjakke. Dette ble vi selvfølgelig inspirert av og har funnet noen fine regnjakker og støvler til deg.

«Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær», fikk du sikkert høre da du var liten. Det er en sannhet med modifikasjoner. For det finnes jammen dårlig vær.

Men det finnes heldigvis masse kult regntøy som holder deg både tørr og trendy høsten gjennom også.

Å kle seg smart og fornuftig i ruskeværet er heldigvis ikke ensbetydende med å føle seg like kjip og grå som værmeldingen. Bare se på disse it-jentene og hvordan de kledde seg i regntunge New York under moteuken.

REGNTØY

Du trenger altså ikke se ut som morderen i «Fryktens sommer» selv om det bøtter ned ute. Regnjakkene kommer i alle farger og fasonger denne sesongen og det samme gjør støvlene. Har du lyst på en feminin, lekker regnfrakk som Caroline? Eller en kort, sporty jakke med hette?

Du kan gå «all in» som Kate Moss, Glastonbury style, med høye Hunter-støvler, eller noen enkle lave som ser ut som ankelstøvletter, men som er regntette.

Regnjakke fra Rains, 1.000,-// Støvler fra Hunter, 1.398,-

It-jentene Pernille Teisbaek og vår egen Caroline Skjelbred har lagt sin elsk på denne regnjakken i skinnende lakk fra Rains. Den kommer i sort og grønn og er helt rå! Vi elsker det feminine snittet og beltet i livet.

Regnjakke fra Ganni, 2.699,-// Støvler fra Jeffrey Campbell/Zalando, 699,-

Den gjennomsiktige plast-looken har vært å se overalt i år og selvfølgelig også på regntøy. Denne søte, korte jakken fra Ganni er perfekt over høstens fineste strikkegensere. Og med de transparente gummistøvlene kan du gå for et par spreke sokker, som også er supertrendy i høst – hva med et par i leopard? Eller ruter?

Regnjakke fra Vetements, 9.700,-// Støvler fra Lemon Jelly/Zalando, 749,-

Hvor kul er ikke denne regnfrakken fra Vetements? Like kul til støvler som til sneakers.

Regnjakke fra Vero Moda, 449,95,-// Støvler fra Colors of California/Zalando, 1.195,-

En sort, klassisk regnjakke er en sikker vinner i høstgarderoben.

Mer høstmote:

Ny kolleksjon Tone Damli x Vero Moda

Bootsene alle vil ha nå!

Trend: ruter

Powered by Labrador CMS