Fem fine: Gummistøvler

Foto: Getty Images

Disse gummistøvlene står øverst på ønskelista nå.

Publisert Sist oppdatert

...Og plutselig var vi der. Jakker byttes ut med frakker, solbriller byttes ut med skjerf, og ballerinas byttes ut med gummistøvler. Men høsten er også en romantisk tid. Det er lyden av Chet Baker, atmosfæren av tente lys, og gleden over sene kvelder med gode venner.

Personlig har jeg bestemt meg for å se hele Downton Abbey på nytt, og kle meg som Queen Elizabeth de neste månedene. Dere vet – som om jeg skal på jakt. Det blir ton-i-ton av grønt, kun avbrutt av silkeskjerf med print, og et og annet innslag av brunt, gult eller hvitt. Og selv om det kanskje ikke blir noen offisiell jakt på meg, er jeg definitivt på jakt etter et par perfekte gummistøvler for å gjøre looken komplett.

For er det én ting jeg har lært etter å ha tatt farvel med x-antall boots i skinn (cause of death: slush i Oslos gater), så er det at den norske høsten (og vinteren) byr på vel så mye singin in the rain' som walking in a winter wonderland, og at et par boots i gummi eller regnstøvler faktisk er det jeg trenger mest av alt i garderoben.

Foto: Getty Images

Sesongens fineste gummistøvler

Disse er jo som skapt for min hunting with the royals-visjon, og ikke minst liker jeg hvordan de ligner klassiske chelsea-boots. Dessuten passer de perfekt til-og-fra jobb, og kan gjerne styles med både trenchcoat og kåpe.

Gummistøvler fra Hunter, 1100 kr (annonse)

Høye støvletter er en av høstens store trender, så hvorfor ikke gå for et par i gummi?

Høye gummistøvler fra Pavement, 2599 kr

Ganni har laget disse fine i resirkulert gummi – det kan vi virkelig like!

Gummistøvler fra Ganni, 2099 kr (annonse)

Husker dere hvordan jeg nevnte at jeg ville kle meg ton-i-ton i grønt med et innslag av gult – voila! Hva er vel finere enn disse regnstøvlene fra norske Holzweiler? Disse vil jeg kle til lange skjørt, oversized strikk og en lang trenchcoat.

Gummistøvler fra Holzweiler, 2199 kr (annonse)

Sist, men ikke minst – Puddle boots fra Bottega Veneta. De gir meg litt Playmobil-vibber, men det er likevel noe uimotståelig over dem – og fargen er en drøm.

Gummistøvler fra Bottega Veneta, 5300 kr

Powered by Labrador CMS