Fargen alle streetstyle-yndlingene i København går med

Er det én farge som går igjen under København Fashion Week så er det denne!

Publisert Sist oppdatert

Vi har lagt merke til en farge under København Fashion Week som har gått igjen og igjen på streetstyle-stjernene, og det er grønt.

I absolutt alle nyanser: neongrønn, eplegrønn, militærgrønn og mosegrønn. Noen kjørte helgrønne antekk, mens andre hadde elementer av grønt i antrekket. Vi har plukket ut noen fine favoritter som vi blir – bokstavelig talt – grønne av misunnelse av å se på.

Dette er it-fargen fra København Fashion Week:

Foto: Getty Images

Chloe King ikledd et mønstret,syregrønt skjørt. Vi elsker stylingen med sporty caps og liten rosa tweedveske fra Chanel.

Dynamitt-streetstyle-duoen Janka Polliani og Annabel Rosendahl hadde begge på seg noe grønt under gårsdagens Holzweiler-visning.

Foto: Getty Images

Moteblogger og influenser Sonia Lyson stylet sin jeans fra Zara med en beige veske fra Chanel, en klassisk blazer og grønn pologenser fra Zara.

Foto: Christian Vierig/Getty Images

Under gårsdagens Holzweiler-visning var influenser Gine Margrethe kledd en lysegrønn strikkegenser med matchende sjal på hodet, mørkegrønn clutch, brune skinnbukser og rutete blazer. En preppy spinn på den grønne trenden!

Stylisten, journalisten og moteinfluenseren Lucy Williams var superkul i knallgrønne bukser med en grønnstripete genser, svart boblejakke i skinn og veske fra Gucci.

Foto: Getty Images

Den danske stylisten og influenseren Emili Sindlev, stylet et blått denimskjørt med en eplegrønn genser og en vintage veske fra Louis Vuitton.

Foto: Christian Vierig/Getty Images

Vi elsker hvordan Lisa Hahnbueck stylet en grønn pvc-bukse med en rutete skjorte og veske fra Louis Vuitton.

Foto by Christian Vierig/Getty Images

Eller hva med en grønn lekker kåpe – denne i silke elsker vi!

Foto: Christian Vierig/Getty Images

De danske it-jentene Thora Valdimars og Jeanette Friis Madsen kjørte hver sin versjon av den grønne trenden. Thora stylet de mørkegrønne skinnbuksene med hvite lange hansker, en rød clutch og hvit topp, mens Jeanette rampet opp en grønn skinndrakt med en stripete strikkegenser.

Powered by Labrador CMS